Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA FINESTRA DE L'OPINIÓ: El Misteri es reconeix fora de Gata?

LA FINESTRA DE L'OPINIÓ: El Misteri es reconeix fora de Gata?

Com posava ahir i fins diumenge, cada dia, toca obrir la finestra de l’opinió amb la pregunta de la reflexió, per a que tots vosaltres opineu. Les respostes aniré publicant-les a la mateixa finestra. La pregunta ja la conegueu i la torne a posar:

¿CREUEN QUE CALDRIA DONAR-SE A CONÈIXER MÉS EL MISTERI DELS REIS FORA DE GATA O NO?. ¿PER QUÈ?.

Done pas a les dos respostes que fins ara tinc registrades als comentaris, per a que tots les coneguem:

-Anònima diu:

"Jo pense que s’ha de donar més a conéixer. Igual tú com a cronista oficial de Gata podries fer com altres molts cronistes i fer campanya de difusió. Pense que hauries de demanar ajuda a l’Ajuntament també. De totes maneres, enguany no és l’any, destaca Alcoi. Ara, com es podria fer que declararen els reis de Gata un bé d’interés cultural?".

-Un gater ha escrit:

"Per suposat que ens mereixem molt més ressó, però nosaltres i les nostres autoritats poc podem fer en eixe sentit. Poc, en relació al que ja fem, clar. Es una injusticia que, per canals, a nivell nacional, com Antena 3 o La primera de TVE, ens mostren alguns actes que són clarament inferiors en tots els sentits al nostre i que a Gata ni tansols la anomenen. Però crec que hem de continuar esforçant-nos per fer-ho tant bé com ara i no fer cas si els mitjans ens donen coba o no. El misteri dels reis es nostre i està fet per a nosaltres, els gaters. Ara qui vullga que vinga i qui no que es quede a sa casa...".

Seguiré posant els comentaris, cada dia dins del que corresponga, d’ací al diumenge i recordeu que està oberta la finestra de l’opinió, per a que feu el vostre comentari.

 

0 comentarios