Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

250 aniversari: ÚLTIMS ASSAIGS ( I )

250 aniversari: ÚLTIMS ASSAIGS ( I )

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ)

Està pròxima la cita: set de juliol a les set de la vesprada

Els personatges que hi participen i tot el poble es prepara per a l’estrena de la Representació de l’Arbre Blanc

Anit a la plaça de l’ermita es va fer el penúltim assaig de la Representació. Si teniu opció a entrar a la xarxa social facebook podreu fer un repàs de més de 30 fotografies dels preparatius, captats anit mateixa.

Ressenyar que a l’assaig d’anit van estar presents les autoritats, així com familiars i amics dels actors. L’alcaldessa Ana María Soler va estar acompanyada del regidor Juan Pedrós i la regidora Dora Caselles.

Pel que va al muntatge de l’escenificació, van incorporant-se més personatges, com és el cas de l’algutzil, que li donarà més rebombori a la cosa, a la primera i segona escenes. El narrador que portarà el fil de la història. El cavaller i cavall, que arribaran “de terres llunyanes”. L’Alcalde, veïnat i rector, que li interrogen.

Poc després, carros, gent, músics, tots enfilen el camí cap a l’ermita.

Després calvari amunt fins arribar a la Placeta. De dins la capella eixirà el rector amb el Crist. Pujaran soldats a peu i a cavall. S’encendrà l’arbre blanc. Es retiraran els soldats francesos. Tot això i mes…ocorrerà dissabte vesprada, però sempre recordeu que és una estrena i els nervis estan a flor de pell.

A la composició fotogràfica, les imatges de Verónica Vives, de l’assaig d’anit a la placeta de l’ermita.

 

0 comentarios