DE NOU, PÒDIUM PER AL CICLISTA GATER SERGIO TORRES JORRO A CASTALLA

El ciclista gater SERGIO TORRES JORRO va tornar a pujar a un pòdium. Va ser dissabte passat dia 16 al ser segon de la categoria Èlit al XIX Memorial José Vidal García celebrat a Castalla. Sergio, del Mutua Levante-Renault Ginestar va arribar cinqué de la general a 17 segons del líder Carlos Martín, marcant un temps de 1 hora 43 minuts i 15 segons. El recorregut va ser de 75 kilòmetres. En la prova van participar 122 corredors del quals 70 van aconseguir completar el recorregut. L’equip de Sergio, el Mutua Levante-Renault Ginestar va ser el guanyador per equips.

Ara, aquest diumenge, li toca a Sergio córrer a Montparler la Copa d’Espanya. Sort.

Sergio parlava al seu facebook de la prova:

Per ara, al llarg de l’any aquest és el palmarés particular de les generals i la seua categoria de SERGIO TORRES JORRO:

17-1: 18 a la Volta a la prova de Xaló, Volta ciclista a la Marina.

21-2: 27 a la prova de La Vila de la mateixa.

13-3: 19 al Trofeo Iberdrola de Zamora.

21-3: 52 al Premio Primavera Ontur, poble de Albacete.

3-4: 29 a la Clásica de la Chuleta de Cuéllar (Segovia).

9-4: 15 a la Volta Pascual Orengo Malonda de la Safor. Segon a la seua categoria Sub23/Èlit.

Passat dissabte, 16-4: 5 al Memorial José Vidal García de Castalla. Segon a la seua categoria Èlit.
A la fotografia, Sergio tercer per la dreta mirant la foto.

FONT dades: firstcycling.com.