Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MOLTES ACTIVITATS PER AL CAP DE SETMANA A GATA: fotografia, atletisme, musicals,...

MOLTES ACTIVITATS PER AL CAP DE SETMANA A GATA: fotografia, atletisme, musicals,...

El cap de setmana es presenta a GATA ple d’activitats de tot tipus. Destaquen el Ral·li Fotogràfic, que organitza el FotoClub "Forat" de Gata (dies 10, 11 i 12) i la 20 Volta Popular a Gata (3ª prova del Circuit a Peu Marina Alta 2017), que organitza el Club Atletisme Gata (dia 12, diumenge, matí).

També hi haurà activitats culturals a la Biblioteca. Al voltant de la Setmana de la Dona, encara hi ha programació i, com és habitual, l’esport d’escola i primers equips ocuparà moltes hores dels dies 11 i 12.

Comencem pel divendres dia 10. La biblioteca i el Casal de la Música són els llocs de les activitats. La Biblioteca ha preparat l’Hora del conte a les 17:15 hores amb el conte "Elenita". Per la vesprada-nit, a les 20 hores, el Casal de la Música acollirà la representació del musical de Lluís el Sifoner, “El Palau de la Parèmia” a càrrec de Taranna Teatre. La entrada és gratuïta limitada a l’aforament del local. Els dos actes estan dins de la Setmana de la Dona, que ahir dimecres 8 va commemorar el dia reivindicatiu amb l’atur, el manifest i l’acte institucional. Les activitats al voltant del Dia de la Dona es tancaran el pròxim divendres dia 17 de març amb la lectura de textos sobre el món vist per dones que se celebrarà a la biblioteca a les 20 hores.

XIII RAL·LI FOTOGRÀFIC DE GATA

De divendres 10 a diumenge 12 de març, arriba la XIII edició del Ral:li fotogràfic de Gata, organitzat pel Fotoclub Forat de Gata amb la col•laboració de la regidoria de Cultura. Es consolida així una gran cita obligatòria dels aficionats a la fotografia de la comarca i de fora d’ella. 
Divendres per la vesprada, a partir de les 20 hores, es farà la recepció de participants en l’Edifici Polivalent Juvenil. Allí es lliurarà la documentació i es presentaran els objectius. A partir d’aquest moment s’iniciarà el ral.li fins a les 14 hores del dissabte en què s’hauran de presentar les fotos.
Diumenge 12 de març a les 12 hores, en la sala de conferències de l’Edifici Polivalent Juvenil, es lliuraran els premis del ral.li 2017. Primer es realitzarà una projecció de totes les fotos presentades i després es farà l’acte de lliurament dels premis a la millor col.lecció, a la segon millor col.lecció, a la millor foto de tema obligatori i a la millor foto presentada a concurs.

XX EDICIÓ DE LA VOLTA POPULAR DE GATA

Diumenge 12 de març se celebrarà la XX Volta Popular de Gata, la tercera prova del Circuit a Peu de la Marina Alta 2017. A partir de les 10 hores, des de l’esplanada del Grup Escolar, es donarà l’eixida a la prova reina. El recorregut de la cursa, de 10 km, discorrerà principalment pel centre urbà.
A partir de les 12 hores, seguidament de l’entrega de trofeus de la prova reina, se celebraran les proves de les categories infantils. Començaran els més menuts , les categories de barrufet i pre-benjami, que estan fora del circuit, i a continuació, l’ordre serà de més majors a més menuts: primer cadet, després infantil, aleví i benjamí.
Com a novetat, el club d’Atletisme Gata ha habilitat una zona de guarda-roba i bicicletes gratuït, que estarà ubicat en l’edifici polivalent, al costat de la meta. I també hi haurà servei de barra durant tot el matí a càrrec de la Comissió de Festes 2017.
Les inscripcions es poden realitzar fins a demà 10 de març a www.somesports.com.
La XX Volta Popular de Gata està organitzada pel Club d’Atletisme Gata amb la col.laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Gata.

FESTIVAL FI DE CURS, 4rt ESO

En el capítul d’espectacles i social, dissabte 11 i diumenge 12 se celebrarà el tradicional FESTIVAL FI DE CURS dels alumnes de 4rt ESO de l’institut "Matemàtic Vicent Caselles Costa". Serà a partir de les 17.30 hores al cinema "La Paz".

FONT: Ajuntament de Gata / alumnat de 4rt ESO.

0 comentarios