Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) - 170 -

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) - 170 -

Estem ja a la foto 170. Hui la foto ens mostra a un grup d´amigues de fa ja uns quants anys...Algunes dalt del carro, vehicle molt utilitzat abans, altres baix, un dia de festa al camp.

Reconec plantada a Paquita. Sentades dalt de carro, Tonica, Pepita i Maria. Les altres dos no se qui són, com tampoc puc esbrinar el lloc exacte on està presa la foto.

Una visitant usuària del blog, Rosario González Soler, ens comenta la foto. Aquest comentari el reproduisc tal com me l´ha remés ella:

"Jo soc la filla de Maria.  Quina sorpresa va tindrer ma mare quan es va veure. Les altres dos xiques són: la que està dreta darrere del carro és Teresa Botella i la que està dreta davant és Rosa "la Pesaora".   Estaven de paella i el carro podia ser el de Paco "Xaparrundo".  Es van disfressar de gitanes i se'n van anar a demanar "almoina" a la porta de l'església de Pedreguer.  Com l'amo del carro li feia vergonya i no les va acompanyar, se'n van anar elles arrossegant el carro.  El lloc on està treta la foto es la carretera de Gata a Pedreguer. I una anècdota simpática:  el cosí de ma mare, Jaume el carnisser, festejava amb la que es la seua dona hui a Pedreguer i eixint de l'església va reconéixer a ma mare i anava amagant-se per a que no sabera ningú que eren familia. 
Espere que haja segut de ajuda."

Agraïsc l´ajuda per identificar a les protagonistes de la foto i l´explicació que és molt curiosa i simpàtica. 

 

1 comentario

Rosario -

Se quí son les altres 2 xiques i la historia d'aquesta foto també.