Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA UNIÓ MUSICAL DE GATA PARTICIPA EN EL GUINESS DE LA BANDA DE MÚSICA MÉS GRAN DE LA HISTÒRIA (Mestalla, València: 26-5-2018)

LA UNIÓ MUSICAL DE GATA PARTICIPA EN EL GUINESS DE LA BANDA DE MÚSICA MÉS GRAN DE LA HISTÒRIA (Mestalla, València: 26-5-2018)

La banda de la Unió Musical de Gata de Gorgos va participar ahir per la vesprada i nit amb l'intent de consecució del Guiness Record de la formació musical més gran del món, al unir-se uns 20.000 músics d’unes 420 formacions musicals de tota la Comunitat Valenciana. També va participar la nostra banda en el passacarrer més nombrós de la història en els actes previs a l’entrada del camp del Mestalla, a València. Aquell no es va conseguir, el del passacarrer sí. A més, aquest coliseu futbolístic valencià va passar a ser per unes hores el referent mundial de la música popular, la de banda. Gata també va estar present. A més, es van aconseguir nou rècords més, bansant-se amb els instruments i cordes.

L’acte es feia dins de la programació dels 50 anys de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i organitzat per la mateixa institució. Cada president o representant de la banda portava davant dels seus músics el cartell de l’origen de la banda, com podeu apreciar en una de les fotografies.

La Federació té clar que ja s’han batut uns 14 rècords en el 50 aniversari. Cal recordar que l’alumnat de la Banda Juvenil de Gata, fa unes setmanes, ja va participar en altre Guiness a Alacant, amb la lliçó amb més alumnes del món.

Aprofitant l’ocasió podeu visionar el vídeo de la declaració de Bé Interés Cultural, que han estat declarades les bandes de música valencianes. PUNXEU.

FONT: Fotos Vicent Signes Signes. Vídeo, youtube.

0 comentarios