Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, AGRACIADA AMB UN 5é PREMI: 49.257 ( i III )

GATA, AGRACIADA AMB UN 5é PREMI: 49.257 ( i III )

( PODEU FER LA COMPOSICIÓ MÉS GRAN PUNXANT ACÍ )

Tercera i última entrada, d'aquesta primera sèrie del premi. Vindran després més entrades, com la premsa que s'ha fet ressó del 5é premi de Gata, com tots els grans premis, com altres números premiats de Gata, encara que siga amb molta menys quantitat que la de la "Penya Amics del Cavall".

Però acabant aquesta entrada, dir que s'han acostat poc a poc a l'administració de Ca Curro centenars de veïns que etnien paperetes o dècims, també ha arribat Sebastià Giner el loter, també cadenes de televisió (Canal 9 TVV i la Primera TVE), ràdios i periòdics que n o han parat al sentir el nom de Gata, única població de la Marina Alta tocada per la sort gran enguany al sorteig de Nadal. L'alcaldessa de Gata també arribava a l'administració i felicitava a tots, perquè és alegria per al poble. Les anècdotes es succeïen una darrere l'altra, molta gent jove, molta gent del barri del Raval, on començaran a preparar-li ja unes grans festes a Sant Antoni, perquè els ha portat i molt la sort a la penya.

Finalment, exprese el sentiment d'una xica (Pepa García Pedro) que al facebook ha resumit tot el que s'ha viscut i es viu amb el premi i que hem pareix molt acertat:

"Es respira un ambient d'alegría col·lectiva per Gata, moltes cares de felicitat tant en els agraciats com en els que no ho hem sigut, perquè en temps dificils les bones notícies mai venen malament. Esperem que aquesta xicoteta ajuda econòmica aporte il·lusió i esperança nadalenca a llars que ho necessiten. Enhorabona a tots els premiats!!!"

A la composició fotogràfica de Vero Vives i Miguel Vives, diversos moments de l'event festiu que s'ha viscut a migdia a la Plaça Nova.

0 comentarios