Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA VOLTA CICLISTA A ESPANYA PASSARÀ PEL TERME DE GATA DE GORGOS, DIUMENGE 27 D’AGOST EN LA SEUA NOVENA ETAPA ORIOLA-POBLE NOU (Alt de Puig Llorença)

LA VOLTA CICLISTA A ESPANYA PASSARÀ PEL TERME DE GATA DE GORGOS, DIUMENGE 27 D’AGOST EN LA SEUA NOVENA ETAPA ORIOLA-POBLE NOU (Alt de Puig Llorença)

Ahir dijous 12 de gener va ser presentada oficialment al Palau Municipal de Congressos de Madrid la 72 edició de la VUELTA CICLISTA A ESPAÑA. Pel que es deduix del perfil de la 9ª etapa que tindrà el final a la Marina Alta, el pelotó passarà per la rotonda dels Cuadros i terme municipal de Gata de Gorgos, provinent de Xàbia i doblarà cap a Jesús Pobre per a enfilar, de nou, cap al Poble Nou de Benitatxell, on a l’Alt del Puig Llorença estarà instal·lada la meta. Abans entrarà per Calp, Moraira i Teulada i al Poble Nou (Puig Llorença) per a baixar i anar cap a Gata i després cap a Xàbia.

Serà el diumenge 27 d’agost, ja en els últims kilòmetres, per la vesprada. Cal ressenyar que la Volta espanyola començarà el 19 d’agost a Nimes (França) entrarà a Espanya i durarà fins el 10 de setembre, que acabarà a Madrid. Són 21 etapes i a la novena, que eixirà des d’Oriola (ciutat del poeta Miguel Hernández) acabarà al Puig Llorença (Poble Nou de Benitatxell).

Cal recordar que en 2015 ja va passar la Vuelta Ciclista a España per la travessa de la N-332 per dins del poble de Gata. Dos anys després, el nostre terme tornarà a veure els corredors de la gran volta espanyola de ciclisme.

A la fotografia, la Volta Ciclista a Espanya al seu pas per la N-332 (Avinguda Marina Alta-Plaça d'Espanya) a Gata de Gorgos, el 30 d'agost de 2015.

FONT: www.ciclo21.com.


0 comentarios