Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

XIX VOLTA POPULAR A GATA ( II ): àlbums de la carrera (facebook)

XIX VOLTA POPULAR A GATA ( II ): àlbums de la carrera (facebook)

El món local i comarcal de la xarxa social del facebook s’ha omplit aqwuesta vesprada de àlbums i fotografies multicolors de la XIX VOLTA POPULAR A GATA 2016, celebrada hui diumenge dia 13 de març. Els fotògrafs i les fot´`ografes de la Volta han captat totes les imatges i tots els corredors. Podeu veure’s si heu corregut i conéixer a la gent.

Ací vos deixe els enllaços d’alguns àlbums que he anta trobat al facebook i altres que aniré afegint.

El ja conegut en el món de l’atletisme comarcal, l’ondarenc MOLINA ANTONI FORNÉS SENDRA ha fet tres àlbums. Ha dividit la carrera gran i la dels xiquets/xiquetes en tres parts. PUNXEU LA PRIMERA PART; PUNXEU LA SEGONA PART i PUNXEU LA TERCERA PART.

L’àlbum de JOSÉ LUIS FORNÉS CERVERA de Gata. Estan fetes des del començament del pont, dalt de la muntanyeta. ací teniu l’enllaç: PUNXEU ACÍ.

La gatera ROSA PEDRÓS estava al camí que entra al Palmerar Alt. Fotos en blanc i negre i color i...els corredors. PUNXEU ACÍ.

MARÍA ROSA ZARAGOZA ha fet dos parts de la Volta: PUNXEU LA PRIMERA PART i PUNXEU LA SEGONA PART.

VICENT ESTEVE de Oliva ha fet també un àlbum vora el pont de les Alcolaies: PUNXEU ACÍ. A més, també podeu observar la gravació a la "BANDETA" als quatre cantons del carrer Xaló, amb els carrers Trossets i Roquetes que Vicent va gravar: PUNXEU.

14-3-2016: També podeu, demanant-li amistat i ell aceptant-la, veure els sis àlbums de ENRIQUE ARACIL BLANCO, que va fer de la XIX Volta a Peu a Gata.

Seguiré posant-ne i si en coneixeu més, podeu fer-me arribar l’enllaç i unim totes les fotos.

FONTS: Àlbums de Molina Antoni Fornés Sendra; José Luis Fornés Cervera, Rosa Pedrós i Vicent Esteve.

0 comentarios