Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PABLO RAMÍREZ guanya la cursa de muntanya "Els Tres Tossals"

PABLO RAMÍREZ guanya la cursa de muntanya "Els Tres Tossals"

La primera dona ha entrat Antonia Valero Signes, del GEG

Un total de una hora, cinquanta-cinc minuts i trenta-dos segons ha invertit el corredor del Club Atletisme Cametes de Pedreguer Pablo Ramírez Mulet, en la Cursa de Muntanya "Els Tres Tossals" que s'ha disputat aquest matí, entre les 8 i les 12. La cursa i marxa ha estat organitzada pel Grup Espeleo Gata. Ha col·laborat la regidoria d'esports, Protecció Civil Marina Alta i altres entitats. Corredors i caminants han fet una ruta de 21,5 kilòmetres i mig. Han eixit del pati del Grup Escolar, per dins del poble, han travessat el riu i han pujat al Tossal de Llisinta, després al Tossal del Moro i finalment al Tossalaspre. Sendes, camins i muntanya.

La classificació masculina l'ha completada en els cinc primers llocs: Segon, Pedro José Martínez González; Pau Monreal Martínez, Casto Juan Recio i Jaume Ros Far, aquest últim del Club Llebeig de Xàbia.

Les dones del Grup Espeleològic de Gata, Antonia Valero Signes i Teresa Gregori Muñoz han entrat primera i segona a meta. Valero ha fet un temps de dos hores, quaranta-sis minuts i vint-i-nou segons. Yolanda García Alcalá, del Club La Faixa de Jesús Pobre ha entrat tercera.

Dir que en total han participat uns 280 corredors que han donat color i esport de muntanya al poble de Gata.

A les fotos teniu una composició dels trofeus (les típiques pedres del recorregut amb la gravació de "Els 3 Tossals", entrada d'una corredora a meta, personal de l'organització i corredors, i la fotografia que ha pujar al facebook Pepe "Sereno" de l'entrada a meta de la primera dona, Antonia Valero Signes)

0 comentarios