Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, ACTES CULTURALS, SOCIALS...I L'ESPORT (Volta ciclista a la Marina, etapa Gata-Gata)

GATA, ACTES CULTURALS, SOCIALS...I L'ESPORT (Volta ciclista a la Marina, etapa Gata-Gata)

Continuant amb el calendari d’actes del mogudet cap de setmana, són molts també els actes i activitats que s’esdevenen hui dissabte dia 5 a Gata. Cal destacar els del Mes de la Dona i l’etapa Gata-Gata, a la Volta a la Marina.

Ben prompte, el futbol de la pedrera del Gorgos mana. Jugaran a les 9,30 al camp municipal de Les Costeres el partit de rivalitat a la categoria infantil GORGOS C.F.-PEDREGUER A. A les 11 ho farà el GORGOS C.F. cadet que s’enfrentarà també al PEDREGUER A cadet.

Seguint el rellotge, arribem a les 16 hores. L’etapa GATA-GATA de la Volta a la Marina 2016 de ciclisme eixirà del Passeig d’Alacant. Els aficionats a la bicicleta de carrera teniu una cita a les Sorts que serà l’arribada.

A les 17,30 torna el futbol. El GORGOS JUVENIL té un partit prou decisiu, GORGOS C.F.-TEULADA-MORAIRA A.

Però també a la mateixa hora serà l’acte central del MES DE LA DONA. A partir de les 17:30 h, amb una concentració davant de l’Ajuntament de Gata per reivindicar un pacte d’estat contra les violències masclistes. A continuació, a les 18h, es projectarà a l’Edifici Polivalent el documental Dones del 36 i en acabar es realitzarà un debat amb el títol Temps de canvi, temps de  memòria amb la presència de l’autora del documental Llum Quiñonero, periodista, activista i política valenciana, diputada de Poden en les Corts. L’acte acabarà amb un recital de poesia i música a càrrec de Natàlia Pons i amb degustació de mistela i dolços tradicionals.

Finalment, no oblidem que pel poble i el seu terme els participants del RALLI FOTOGRÀFIC faran meravelles amb les seues càmeres, fins les 14 hores en que hauran de presentar les fotografies per al concurs.

Demà més...

0 comentarios