Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L'AJUNTAMENT SOL·LICITA LA DECLARACIÓ DE ZONA CATASTRÒFICA (Nota oficial)

L'AJUNTAMENT SOL·LICITA LA DECLARACIÓ DE ZONA CATASTRÒFICA (Nota oficial)

Ahir ja avançava la notícia després del plenari. Hui s'ha fet pública la nota de premsa de l'Ajuntament i que us passe textualment: 

"L'ajuntament de Gata va aprovar, per unanimitat, sol·licitar a la Subdelegació del Govern i a la Generalitat Valenciana, la declaració de zona catastròfica per a tot el municipi amb motiu de la pedregada que van patir el passat 27 de maig.  La gran quantitat de granissol caiguda en tan poc temps, ha ocasionat que gran part dels cultius de raïm, s'ha vaja destrossat, segurament perdent la collita de tot l'any. Des de les associacions i col·lectius de llauradors s'estima que les pèrdues han afectat de diferent manera segons les diferents partides del terme, però que de manera general s'ha perdut un 80% de la collita. A més, es va acordar habilitar una Oficina per a assessorar els veïns afectats i atendre les seues reclamacions.

En la mateixa sessió plenària es va aprovar una moció per a la millora de la seguretat al camp valencià i es va anunciar que  s'ha convocat el Consell Municipal Agrari.

A la fotografia, més vistes dels camps de Gata, a les Comes, zona molt afectada.

FONT: Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata.

0 comentarios