Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA TÉ HUI UNA NOVA CENTENÀRIA, TERESA PUIG COSTA (El poble té ara tres dones que superen el segle de vida)

GATA TÉ HUI UNA NOVA CENTENÀRIA, TERESA PUIG COSTA (El poble té ara tres dones que superen el segle de vida)

TERESA PUIG COSTA és la nova centenària de Gata, segona d’enguany. Si fa tan sols tretze dies anunciaven el centenari de Vicenta Signes Casanova del carrer Xaló, hui dia 15, un dia després de Sant Valentí, arriba a la considerable xifra dels cents anys la Tia Teresa del Tossalet. 

Fins allí, s’han apropat l’alcaldessa Magda Mengual i la primera tinenta d’alcalde Àngels Soler per fer-li obsequi d’un ram de flors, una placa commemorativa i el llibre de Gata. La Tia Teresa, que encara es conserva molt bé com s’aprecia en la fotografia, ha estat rodejada a l’hora de la visita de la seua filla Vicenta, el seu gendre, el seu nét i néta, la seua neboda María i els dos seus besnets.

Des de l’Ajuntament de Gata han felicitat a Teresa Puig Costa pel seu 100 aniversari i li han desitjat una bona celebració rodejada de la seua família.

Fent història de les centenàries, es pot considerar ja a Gata com un poble de centenàries. Ara mateix Gata té tres dones en vida que superen el segle de vida: Magdalena Femenía Sapena va fer el centenari el 18 de juny de l'any passat. Vicenta Signes i hui Teresa Puig són les dos centenàries de febrer. De les nombroses dones que ha tingut Gata centenàries o que han deixat aquest món a les portes dels cent anys, en els últims 30 anys, la dona que més va perdurar en el temps va ser Vicenta Diego Tudela, que va morir el 5 d’agost de 2007, passats els 105 anys de vida.

FONT: Foto Ajuntament Gata.


0 comentarios