Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DISSABTE DIA 3, A LES 9 DEL MATÍ, III TORNEIG INFANTIL 11 DE FUTBOL (Gorgos i Escola -EMF Gata-)

DISSABTE DIA 3, A LES 9 DEL MATÍ, III TORNEIG INFANTIL 11 DE FUTBOL (Gorgos i Escola -EMF Gata-)

Demà dissabte dia 3, a partir de les 9 del matí, al camp municipal de Les Costeres de Gata de Gorgos tindrà lloc el III Torneig Infantil 11 de futbol, que organitza el Gorgos Club de Futbol. Patrocinen: Ale-hop, Matties, Dispevi, Asevi Cuchol, Restaurant La Barraca, M.I. Ajuntament de Gata i Autobuses A. Tomás. Col·laboren: l’Associació de Mares i Pares del Futbol Base, el MasyMas, el Gorgos C.F. i la fisioterapeuta Aida Ferrer.

Ja estan emparellats en fases els equips participan, que són: la U.D. Benissa, el Levante U.D., el Valencia C.F., el F.B. Dénia i l’amfitrió el Gorgos C.F. A la primera fase jugaran de la següent manera: 9 matí, grup A: Gorgos CF EMF B i FC Dénia C. A les 9.45 hores, al grup B: València CF-Gorgos CF EMF A. A les 10.30 hores, al grup A: Levante U.D. i FB Dénia C. A les 11.15, al grup B: U.D. Benissa-Valencia C.F. A les 12, al grup A: Gorgos CF EMF B-Levante U.D. i a les 12.45 al grup B: U.D. Benissa-Gorgos EMF A.

El dinar dels equips tindrà lloc de 13 a 15.15 hores i a la vesprada seran les semifinals i els partits classificatoris, així com la final. A les 15.30 hores serà la primera semifinal entre el primer del grup A i el segon del grup B. A les 16.30 hores, la segona semifinal entre el primer del grup B i el segon del grup A. A les 17.30 hores, el partit per a saber el 5é i 6é classificats entre el tercer del grup A i el tercer del grup B. A les 18.30 serà la primera semifinal. Finalment, a les 19.30 serà la final i el posterior lliurament de trofeus.

FONT: Gorgos CF i EMF Gata.

0 comentarios