EL CICLISTA GATER SERGIO TORRES JORRO, 11é DE LA VOLTA CICLISTA A SEGOVIA

A la primera etapa va ser el 10é i a la segona el 15é

Una gran volta la que va fer Sergio

El ciclista gater SERGIO TORRES JORRO que milita a la Peña Ciclista Benicassim Me Gusta va quedar el onzé de la classificació general de la 53ª Vuelta Ciclista a Segovia, que organitza el club segovià. A la primera etapa va fer el 10 i a la segona el 15. Ahir ja vos comentava en detall la primera etapa. La segonas es va disputar ahir dia de Sant Pere, amb eixida baix de l’Aqüeducte i arribada a la capital de 124 kilòmetres. A aquesta segona etapa, Sergio va quedar el quinzé de l’etapa, a 28 segons del guanyador Óscar Pelegrí (Mutua Levante-València). Sergio va fer un temps de 2 hores, 59 minuts i 45 segons. A la classificació de la regularitat, Sergio va quedar quinzé i va obtindre un punt.

Pel que fa a la general, després de les dues etapes disputades, Sergio ha quedat l’onzé a la general, amb un temps complet de 6 hores, 14 minuts i 13 segons. La Volta la va guanyar José L. Cobo de Andalucía. A la final de la regularitat també va entrar Sergio sent el catorzé amb 7 punts. El primer va ser Cobo, el guanyador de la Volta, amb 30 punts.

Bona Volta a Segovia per part del nostre ciclista gater i agafant més i més forma.

Comentaven els seus preparadors i des de dins l'equip les sensacions vivides a la Volta a Segovia:

"Ayer cerramos una dura Vuelta a Segovia 2015 marcada por el fuerte calor y por el viento en la 1a etapa. El domingo conseguíamos meter a Sergio Torres en la fuga buena del día entrando en meta en la 10° posición, los demas corredores acababan también la etapa en los diferentes grupos que se originaron por el viento.
Ayer lunes recorrido durísimo, últimos 40km de la etapa en el circuito de la piedad con 6 subidas a la cuesta adoquinada de los hoyos, Ivan Moreno pinchaba en la 2da vuelta, Marc Renau y Sergio Torres conseguían aguantar en el grupo de cabeza de unas 40 unidades que se origino en la primera subida, en la última vuelta Renau perdía algo de contacto con el grupo pero un gran Sergio Torres aguantaba y conseguía una excelente 15° posición en la etapa y 11° en la clasificación general de la vuelta.
Salimos reforzados de esta vuelta, preparados para el duro mes de Julio que nos espera!!!!"

A la imatge, Sergio -a l’esquerra si mireu la foto- junt amb el seu company Andreu Mas, baix del famós Aqüeducte de Segovia.

FONT: Foto pujada al facebook de Sergio Torres.