EL GATER VICENT MAS LEYDA, CINQUÉ A LA I CURSA DE CALP

Penúltima prova del Circuit a Peu Marina Alta

Repàs dels gaters entre els 200 primers i els millors de la pedrera de l’atletisme gater

VICENT MÁS LEYDA (C.A. Cametes Spat) va ser el millor classificat de Gata a la I Cursa popular de Calp, que entra enguany al Circuit a Peu Marina Alta. Más va fer un temps de 34, 06’. Al lloc 27 va quedar VICENT LLOPIS CHELI (C.A. Franc Beneyto R. Dénia) amb un temps de 36, 26’. Al lloc 52 va entrar JORGE RODRÍGUEZ SALVÁ (Grup Espeleològic Gatense) amb 37, 41’. Al lloc 57 va entrar BADREDDINE LAHMAMI (C.A. Gata) que va fer un temps de 38 minuts. Al 86 va entrar FRANCISCO PEDRO PEDRÓS (C.A. Gata) amb un temps de 39,04’. Al lloc 114 va quedar JOSÉ MIGUEL MULET PONS (C. Trail Team Marina Alta) amb un temps de 39,37’. Al lloc 123 va quedar JOSÉ FRANCISCO PEDRÓS MONFORT(C.A.Gata) amb un temps de 39,47’. Al 136 va entrar JOSÉ CASELLES PEDRO (C.A. Gata) amb un temps de 40,03’. Al 138 també va ser gater, XAVI TORRES OLIVER (C.A. Gata) amb un temps de 40,04’. Al 149 va entrar JUAN R. PEDRÓS DIEGO (C.A. Cametes Spat) amb un temps de 40,20’. Al 175 va entrar JUAN MANUEL CASTILLO CERVERA (C.A. La Faixa) amb un temps de 40,54’.

Dels menuts, la cadet ANNA TORRES SIMÓ (C.A. Dianium) va ser primera en la seua categoria, mentre que el benjamí masculí JOSEP SIMÓ MONFORT (C.A. Gata) va quedar segon en la seua categoria.

A la foto de Molina Antonio, extreta del seu mur del facebook, vegeu els corredors i el Penayl d'Ifach al fons.

FONT: classificacions, somesport.