Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

250 aniversari: NOVENA PELS CARRERS DE GATA, del 19 al 27 ( II )

Aquesta és la segona part de l’article en la qual parle de la Novena especial, en honor al Santíssim Crist del Calvari, que es cel·lebrarà del 19 al 27 de juliol, com a actes previes a les festes patronals. Ahir parlava dels dos primers dies. Com ja vaig publicar ahir, les cel·lebracions són a les 20 hores al lloc indicat. Els dies tercer, quart seran així:

Prèviament el segon dia, el recorregut de la processó divendres 20 de juliol serà el següent: Baixada de l’ermita pel Calvari, Carrers Calvari, Teulada, Sol, Nou, Plaça Esglesia (per la part de la Casa del Vicari) i carrers Grup Escolar i Sant Vicent.

3r dia: Carrer Grup Escolar. Predicarà Don Alberto Caselles Fornés, amb motiu del seu 60 aniversari de sacerdoci. Després serà el següent amb processó i la imatge del Crist: Carrer Grup Escolar, Plaça Església, Carrer Doctor Gómez Ferrer, Carrer Signes, Carrer Cuartel, Carrer Serrillàs, Carrer Era de Boronat, Carrer Teulada i Carrer Calvari.

4rt dia: Carrer Calvari. Predicarà Don Ignacio González Llopis, al servici del moviment "Un mundo mejor", que estigué de vicari als anys 70 a la parròquia tenint com a rector al finat Don Manuel Frasés. Després es farà el següent recorregut: Carrer Calvari, Carrer Teulada, Carrer Lluna, Carrer Signes i Plaça Nova.

(continuarà demà...)

0 comentarios