Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PORTERA DE FUTBOL MARTA GAYÁ COLOMA TORNA A JUGAR A LES ILLES BALEARS (fitxa pel C.C.E. Sant Lluís de Primera Nacional)

LA PORTERA DE FUTBOL MARTA GAYÁ COLOMA TORNA A JUGAR A LES ILLES BALEARS (fitxa pel C.C.E. Sant Lluís de Primera Nacional)

La portera Marta Gayà Coloma, filla de Fina Coloma, nascuda el 18 de gener de 1994, torna a ser notícia al futbol femení i més en concret al de les Illes Balears. Marta torna a l’illa de Menorca, per afrontar un nou repte a la categoría nacional. si abans va ser amb el Sporting de Mahó en Segona Divisió a la temporada 2017-2018, ara ho farà amb el C.C.E. Sant Lluís de Primera Nacional femenina a la temporada 2021-2022.

Fins ara quina ha estat la trajectòria dela portera gatera, que jugaba en els seus primers passos amb l’equip del Gorgos C.F.?. Als 18 anys va fitxar pel primer equip de l’Elx a la temporada 2012-2013. A la següent temporada i amb un any més va jugar al segon equip de la U.D. Llevant pujant al primer equip a la temporada 2014-2015 quan tenia 20 anys.

Als 21 anys va pegar el bot al futbol femení andalús i va fitxar per al primer equip del Sporting de Huelva en el mateix equip de Sandra Castelló, de mare gatera, que encara continua a l’equip i és una de les més destacades del vestuari onubens. Als 23 anys, a la temporada 2017-2018, va fitxar pel primer equip del Sporting de Mahó (Menorca). Ara després de tres anys de pausa, torna al futbol menorquí amb el C.C.E. Sant Lluís.

Desitgem grans èxits a la portera gatera i endavant.

FONT: Informació i foto: digital "futbol balear" 26-7-2021. 

0 comentarios