Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

INTERVENCIONS URBANES TÈXTILS: HUI A GATA, DIVENDRES 12, INAUGURACIÓ DE ART AL VENT (13 edició)

INTERVENCIONS URBANES TÈXTILS: HUI A GATA, DIVENDRES 12, INAUGURACIÓ DE ART AL VENT (13 edició)

El carrer La Bassa de Gata de Gorgos es torna hui més que mai internacional. La tretzena edició de ART AL VENT és ja una realitat. S’instal·len a les balconades d’aquesta arteria urbana tan cèntrica, un total de 102 peces de roba artístiques, procedents d’artistes dels cinc continents. Aquesta vesprada, a les 19 hores, serà la seua inauguració oficial. Junt a la comitiva oficial, formada per autoritats i artistes participants, amenitzaran el recorregut la Colla de Dolçaines i Tabalets "El Montgó" i el Grup de Danses "La Llata". 

Els nombres ho diuen tot. Artistes de 26 païssos dels cinc continents, un jurat seleccionador important per a les 102 peces exposades. Diverses activitats culturals al voltant de l’exposició. Tapis, biblioteca, escoles infantils i guardies, que participen també.

Acudiu tots a la cota artística més important de l’any. La tenim dins de casa, cal aprofitar-la i gaudir d’ella.

Cal també recordar, segons informa l’Ajuntament, que per la celebració d’Art al Vent XIII els carrers la Bassa i Duquessa d’Almodóvar estaran tallats al trànsit del 12 d’agost al 4 de setembre, de 19 a 22 hores.

Foto de Ajuntament Gata de Gorgos.


COM EN EDICIONS PRECEDENTS, DIA A DIA, VOS MOSTRARÉ AL BLOG I FACEBOOK LES 102 PECES, DES DE DEMÀ DIA 13, DISSABTE, FINS EL 4 DE SETEMBRE, DIA DE LA CLOENDA.

0 comentarios