Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

¡¡ RECORDEU...FA CINC ANYS !! LA RIUADA DEL PILAR DE 2007

¡¡ RECORDEU...FA CINC ANYS !! LA RIUADA DEL PILAR DE 2007

( PODEU FER LA COMPOSICIÓ EN GRAN, PUNXANT ACÍ )

Hui fa un lustre, cinc anys. Tal dia com hui, 12 d'octubre, de 2007, degut a les intenses pluges del dia d'abans i eixe mateix dia, es va produir la gran riuada. No sols va ser notícia el riu Gironà amb la famosa caiguda del pont que es va vore en directe, sinó també el riu Gorgos, perquè al Parc del Raval va sobrepassar el mur de contenció i encauzament i va inundar aquell espai verd.

He preparat una composició fotogràfica de quatre llocs al terme de Gata, on el riu Gorgos anava molt ple d'aigua. Dalt a l'esquerra, el pontet dels Gorgos; a la dreta, com es veia des de dalt les Coves Roges; baix a l'esquerra quan estava inundat el Parc del Raval i baix a la dreta vist des del pont del nou vial.

Com ja vaig posar l'any passat podeu visionar algun vídeo d’aquells dies com el que està penjat a "Youtube" i es titula: "El río Gorgos se sale" de 10.37 minuts. Aquest és el seu enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=a8vbxKmnkMI. Un altre vídeo que es diu: "Río Gorgos de Gata 12-10-07" també pujat a youtube té aquest enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=hnqOIOs3FeQ. Un altre de 42 segons molt significatiu que es diu "Riu Gorgos" a "youtube" té l’enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=oMxQYvKuriw&NR=1. Finalment un altre de joanbanjo pujat a "Youtube" que té aquest enllaç: http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=7fLoqIJXZ2k.

EL TEMPS ARA ESTÀ INESTABLE, però pel matí ha eixit el sol, ha estat nuvolat. Ara plou una mica. Esperem i desitjem que no malbarate la feina i la il·lusió dels comerciants per a la Fira pr a demà i el diumenge.

 

0 comentarios