Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS XABIERS IGNASI CARDONA I TONI SOLER, DE MARE I PARE GATERS, DISPUTEN DIUMENGE LA PROVA DEL GRATACEL A SANGHAI (XINA)

ELS XABIERS IGNASI CARDONA I TONI SOLER, DE MARE I PARE GATERS, DISPUTEN DIUMENGE LA PROVA DEL GRATACEL A SANGHAI (XINA)

Els atletes xabiers Ignasi Cardona i Toni Soler, tots dos amb arrels gateres, ja que ja mare de Ignasi i el pare de Toni són de Gata, es preparen per a disputar diumenge dia 14, la sisena carrera del CIRCUIT MUNDIAL DE PUJAR GRATACELS ("Rascacielos"). Per això es desplacen a Shanghai (Xina).

Deuran pujar el gratacel ("rascacielos") més alt de la ciutat xinesa, el “Two Shanghai International Finance Centre”, de 54 plantes i 1.460 escalons. La competició será diumenge a les 9:30h en Xina i 3:30h a Espanya.

Es dona la circumstància que els dos atletes xabiers seran els únics espanyols que ens representaran en el continent asiàtic.

Del ranking de totes les proves, Ignasi cardona Torres ocupa ara mateix el lloc 8 amb 175,5 punts conseguit a París 78 i New York 97,5. Toni Soler Llidó ocupa el lloc 15, sols va fer la prova de New York i té 82,5 punts. Ja s'han disputat cinc proves. Després de la de Sanghai restaran tres. Els gratacels més alts de Seúl, París, New York, Manila, Beijing, Sanghai, Osaka, Londres i Hong Kong, són els que pujen els participants.

Desitgem sort als dos intrèpits i esforçats atletes, de coneguda valua amb l'atletisme i ara en aquest esport.

FONT: Foto facilitada per Toni Soler. Mirant la imatge, a l’esquerra Toni Soler i a la dreta Ignasi Cardona.

0 comentarios