Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS JA ÉS TERCER. Guanyà 1 a 3 al Jove Teulada-Moraira.

EL GORGOS JA ÉS TERCER. Guanyà 1 a 3 al Jove Teulada-Moraira.

VAN JUGAR AL NOU CAMP DE GESPA ARTIFICIAL DE LES COSTERES

UN MINUT DE SILENCI I BRAÇALET NEGRE, PER LA MORT DE JUAN BEQUIO

El camp de futbol de Teulada i el complex esportiu del voltant està en obres. Per la qual cosa, l´equip del Jove Teulada-Moraira va jugar com a local a Gata, al nou camp de "Les Costeres". Ho feia contra el Gorgos C.F.

Va tornar a ser decisiva l´aportació de Jaume, que seguix estan a un alt nivell de joc. Paco "Estanquer" marcà el gol, del qual es capta la imatge del blog. 

Com a incidència: es va guardar un minut de silenci per la mort de Juan Bequio García i els jugadors portaven braçalet negre. Va ser molt emotiu el moment, donat que a la banqueta, de porter suplent, es trobava el seu fill Rubén, al que van abraçar els companys.

Al final, 1 a 3, i el Gorgos que ja té 9 punts en quatre partits de 12 punts possibles. Ja és tercer a la taula de classificació del grup XV de Segona Regional. El partit es va jugar divendres per la vesprada-nit. Ja s´han jugat també altres dos partits que afecten a la part alta de la classificació on està el Gorgos. Els resultats són: Atlètic Callosa 6-Finestrat 2 i Calp B 1-Ciutat de Benidorm 2. 

Amb aquests resultats i amb el del partit del Gorgos, seguixen At.Callosa i Ciutat de Benidorm dalt amb 10 punts. Amb 9 és tercer, com ja he dit, el Gorgos C.F. A la quinta jornada, diumenge que ve, el Gorgos viatja fins a Calp, per a jugar contra el Atlètic Ifach.

Imatge de V.V., on es veu com els jugadors celebren un dels tres gols, el marcat per Paco. 

 

0 comentarios