Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -nº 1.794-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -nº 1.794-

Que enyorança pels majors veure als seus majors!. Els carrers com ells jugaven, com ells caminaven i vivien!. Recupere, i ja era hora, la sèrie tan estimada pels usuaris del blog: les fotografies antigues de Gata en el record. Ho faig amb una imatge que m’havia passat desapercebuda, però que ahir la vaig trobar. Estem al mes desé i és vàlid per a tot el 2016. Es tracta del calendariet que any rere any i amb molt d’encert posa a l’abast de tots l’agrupació local del col·lectiu de Donants de sang de Gata, amb el patrocini de l’Ajuntament. Per això he deixat el faldó de la fotografia, per a fer també de recordatori.

Feta aquesta llarga introducció, anem a observar la fotografia en si. Serien els anys 50 o primeries dels 60. El carrer Doctor Gómez Ferrer fotografiat des del bar Hogar del Camarada cap al carrer Piló. Es veu perfectament com s’estreta. Mireu les dones i els xiquets de l’època, inclús el carrer sense asfaltar i el cartell de publicitat del bar. Algun dia compararem i farem la fotografia des del mateix lloc, pero actualment. Quins canvis!!. 

FONT: Fotografia que il·lustra el calendariet de donacions de sang a Gata.

1 comentario

adolf monjo -

Es veu l'estretor a l'acabament on es trobava el piló. La casa que estretia era la tenda de Pepito, a la dreta, i la casa de "Cinta" a l'esquerra. Es veu la furgoneta dels Moncho. La primera dona, a l'esquerra era la tia de Pascual "la Sariera". El carrer, actualment, Doctor Gómez Ferrer, nosaltres deiem, carrer Piló. Al meu avi, li he sentit dir carrer Andrades; fins al bar Martí. De la barberia de Canyetes per avant, carrer la Morca.