Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CALENDARI MENSUAL GATER, MES DE JULIOL:AMBIENT QUASI FESTER: discomóbils, concerts, festes patronals,...

Com cada inici de mes, faig un resum detots els actes que esdevindran al mes de juliol. Cal dir que dels dies 26 al 31, dies de festes patronals, pose el més destacat i tradicional. Si algun acte falta, aniré -com ja és habitual-afegint-lo o vosaltres mateix si el conegueu podeu completar el calendari mensual gater.

Dies 1 a 14:dedimecres a diumenge, a la sala d’exposicions del Casal de la Música,exposició-cloenda curs obres de l’Escola de Plàstica Experimental“Antoni Vives”.

Dia 4, dijous: Nova donació de sang. La col·lecta es farà al saló d'actes del Centre Social, de 17 a 20,45 hores.

Dia 6,dissabte: discomòbil pro-festes Les Sorts. Organitza:Comissió de Festes 2013. Col·laboren Quintos 2013 i Ajuntament.

Dia 12, divendres: Biblioteca, Club de Lectura, 20 hores. Comenten: "Un tros de cel" d'Isabel-Clara Simó.

Dia 13,dissabte: Dia del soci, banda Unió Musical. Passacarrer19.30; actuació de les bandes de Alberic i Gata, a les 20 hores (pistes poliesportives d’Alcolaes), sopar i discomòbil. Organitza:banda. Col·labora: Ajuntament.

Dies 18 a 26, inclosos: Novena al Crist del Calvari. Ermita. 20 hores.

Dia 19,divendres: Sopar de solidaritat i participaciópro-restauració obres Centre Parroquial “Verge del Carme”.Després de la novena, ermita.

Dia 20,dissabte: Segon Nit Poètica al Crist. Recital de poesiesa la replaceta de l’ermita, 22.30 hores.

Del 26,divendres, al 31, dimecres: FESTES PATRONALS EN HONOR AL SANTÍSSIM CRIST DEL CALVARIO, que acabaran el dia 6 d’agost amb la Festa Major i el 7, dia dels fadrins.

Dia 26,divendres: Últim dia de Novena. COMENCEN LES FESTES PATRONALS DE GATA. Baixada del patró, el Santíssim Crist delCalvari. (PROGRAMA DE FESTES).

Dia 27,dissabte: dins de les Festes Patronals, festival d’elecció i coronació regines, dames i cort d’honor majors i infantils 2013.(PROGRAMA DE FESTES).

Dia 28,diumenge: Primera entrà de bous al corro del passeig d’Alacant. (PROGRAMA DE FESTES).

0 comentarios