Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

AHIR 6É DIA DE NOVENA: Carrers Sant Miquel/Doctor Moratal ( I )

AHIR 6É DIA DE NOVENA: Carrers Sant Miquel/Doctor Moratal ( I )

( PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ PUNXANT ACÍ )

A la zona de l’Avenida, com dien, a l’altra part de la carretera, li va tocar ahir ser la depositària i el lloc del sisé dia de Novena al Santíssim Crist del Calvari. Els carrers Sant Miquel, on va estar a Casa Bernardo Espasa tota la nit, i Doctor Moratal van ser els protagonistes.

Els quatre cantons van servir per a la missa concel·lebrada pel rector de la parròquia Don Francisco, Don Juanjo Monfort, Don Vicente Font, en la seua última jornada completa a Gata abans de partir cap a Perú, i per Don Blas Sales Juan, qui va estar fa cinc anys d’administrador parroquial. Ell va fer l’homilia basant-se en els testimonis de Sant Pau. La gent del barri va preparar molt bé el lloc, un castellet de focs artificials, tires de colors, les lectures i les pregàries. Com cada dia, la rondalla d’Amics del Tercer Món, va cantar a la missa.

Cal dir que l’alcaldessa, veïna del barri, va tindre paraules d’agraïment a tots els participants i va ressenyar les jornades que estan vivint tots els veïns del poble. Igual va manifestar el rector Don Francisco, qui va acomiadar a Vicent Font i va agrair a Don Blas la seua homilia.

Ací teniu una composició fotogràfica d’alguns moments de l’eucaristia del sisé dia de novena.

0 comentarios