Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PROJECTE EDUCATIU 2011, NOU POBLE ADESESEP PERÚ.

PROJECTE EDUCATIU 2011, NOU POBLE ADESESEP PERÚ.

APADRINA UN XIQUET, és un altre dels seus eslogans.

Sabeu com li han posat al poble: ADESESEP.

Ja us deia ahir que el missioner gater VICENT FONT estava fent una campanya per a escolaritzar als xiquets de la missió peruana on ell desenvolupa la seua tasca formativa, evangelitzadora i humana.

Hui pose el resum del tríptic informatiu per a tots aquells que estiguen interessants en col·laborar o conéixer la realitat d’aquella terra on treballa l’amic i paisà VICENT. De tota manera el podeu buscar el tríptic a les adreces que us pose:

L’adreça on treballa VICENT FONT és Parroquia Santa Rosa de Ancón, Lima. Padre Vicent Font Pedro. URB. COOVITIOMAR. IGLESIA. DISTRITO DE SANTA ROSA. KM 43 PANAM NORTE. LIMA 38 LIMA. PERU E.MAIL:  parroquiasantarosa2011@hotmail.com. El seu correu: vfgata@hotmail.com

Deixe la paraula a Vicent Font:

"ADESESEP es un poble jove, de 2009, ubicat en el desert dins de la jurisdicció de la Parròquia de Santa Rosa de Ancón, km 43 de la panamericana nord, a l’extraradi de Lima.

Els xiquets de Adesesep ja han perdut el curs escolar de 2010 i no volem -diu VICENT FONT al tríptic- que perden també el 2011…

¿QUÈ VOLEM FER?

El menjar, la vivenda i l’educació són drets que considerem fonamentals per a que la persona creixca i es desenvolupe. A aquesta zona, el menjar i la vivenda, dins de les possibilitats, estan cobertes, per això ens proposems conseguir un col·legi on els xiquets reben l’educació a la que tenen dret, per això anem a:

  • Construir 15 salons de madera per a distribuir les 14 aules i la secretaria del col·legi. Més els banys respectius (18.000 euros).
  • 450 taules menudes, 450 cadires xicotetes, 15 taules grans amb les seues cadires per a professors (20.000 euros).
  • Conseguir financiació per a pagar els sous dels professors (250 euros mensuals per professor).

COM HO PODEM CONSEGUIR?

Apadrinant un xiquet per un euro al dia, conseguirems que 14 professors puguen arribar al poble tots els dies i donar classes als xiquets. Trimestralment, el projecte es compromet a donar informació als padrins de l’educació dels seus fillols.

Acaba Vicent amb una frase del Nou Testament del Llibre de Mateu (25, 40):

“Cuánto hiciereis por estos mis pequeños a mí me lo hicisteis”.

Vicent Font dona les gràcies a tots.

 
Aquest és el correu: parroquiasantarosa2011@hotmail.com.
 
DEMÀ ACABARÉ AM LA INFORMACIÓ PARLANT MÉS DEL PROJECTE.
 
Al muntatge fotogràfic podeu veure a Vicent Font organitzant ja el projecte, als col·laboradors, el nou poble i als xiquets jugant. Les fotos me les ha remés ell mateix a petició meua.

0 comentarios