Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL BLOG ESTÀ D'ANIVERSARI ( I )

El blog del CRONISTA DE GATA arriba hui a l’any de vida. L’aventura començà aquell 10 d’abril de 2010, també diumenge. Per a què tots vostés coneguen l’activitat del blog, he fet "manualment", ja que aquest servidor deixa poques més opcions, un repàs al que portem fins ara de blog. Ho dividiré en dies.

Aquestos són els nombres:

Com a exemple, pràcticament tots els dies he publicat. Posts o entrades publicades els dos primeros mesos: Abril (del 10 al 30): 57. Maig: 130.

Pel que respecta a les seccions, la més popular i més vista és i ha estat sens dubte la de "Fotografies antigues (Gata en el record)". Aquesta començà el cinqué dia del blog, dia 14 d’abril i fins ara porta 361 dies, amb la de hui, una fotografia cada dia.

Amb respecte a altres seccions, l’1 de maig de 2010 començà "Gata va ser notícia" i el 12 de maig la de "Com es va fer...?.

El nombre de visites o entrades d’usuaris per veure el blog a anant caiguent cada vegada acurtant-se en el temps. S’entenen visites cada vegada que un usuari no sols entra sinó també canvia de secció o inclús de mes per veure el què està publicat. Així, les primeres 1.000 arribaven el 10 de maig de l’any passat, just al mes de començar el blog. Les 2.000 ja el 27 de maig...

(Continue demà en la segona part del resum).

3 comentarios

CRONISTA DE GATA -

En resposta als dos comentaris.
Al primer, moltíssimes gràcies "Amant de la veritat" i a seguir fent poble.
Al segon, faré cas de la vostra suggerència i aquesta vesprada mateix el canviaré el titular que dona el nom al poble. Agrair-vos també a tot el 2 de BAT de l'IES i a la resta de cursos el seguiment i les paraules d'ànim de cara al blog. GRÀCIES.

2on Bat IES Gata -

¡¡Enhorabona cronista!!

Et tornem a felicitar en aquest 1er aniversari per la teua gran labor.

Et desitjem molts anys de treball en aquest blog que motiva diariament el nostre esperit local.

Des d'alguns sectors de la classe ha sorgit una sugerència que pensem, pot contribuïr a la millora del seu blog. Pensem que per potenciar el protagonisme del nostre poble en aquest blog, s'hauria de canviar la part del títol en que es fa referencia a Alacant per el nom complet de la localitat, Gata de Gorgos. Que també elimina confusions, com vosté molt bé va explicar en una de les seues entrades.

Per la nostra part només ens queda convidar-lo a que vinga al nostre casal a festes (li recordem que som quintos) per a poder-li agraïr personalment la seua tasca.

l'Amant de la veritat -

Enhorabona per l'any de vida.
Sobren les paraules a l'hora d'alabar el gran treball que de manera perseverant i amb l'amor pel teu poble que sempre t'ha caracteritzat, has anat desfullant les seues branques donant-nos-el a conèixer un poc més.
Molta salut perquè aquesta tasca puga romandre viva i present en les nostres vides a sols un "click" de la il.lusió que ens representa visitar el teu blog, que jo crec que ja es un poc nostre també.
Felicitats, tanmateix, per la creació de la nova estructura. Es, senzillament, magnífica.