Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

IMPORTANT: EL COMPOSITOR GATER PERE VICALET (Pedro Vicente Caselles Mulet) GUANYA EL PREMI TALENT JOVE DE LA C.V. LEVANTE-EMV I BANCAIXA -en Cultura-

IMPORTANT: EL COMPOSITOR GATER PERE VICALET (Pedro Vicente Caselles Mulet) GUANYA EL PREMI TALENT JOVE DE LA C.V. LEVANTE-EMV I BANCAIXA -en Cultura-

(HUI DIMECRES 18, ENTREVISTA A LA TELEVISIÓ DE LEVANTE-EMV. PER A VEURE I ESCOLTAR-LA, PUNXEU ACÍ)

El compositor, artista musical i músic PEDRO VICENTE CASELLES MULET, conegut a les xarxes i al món artístic com Pere Vicalet, va ser guardonat anit a una gala celebrada a Valéncia amb el IV PREMI TALENT JOVE DE LA COMUNITAT VALENCIANA (apartat CULTURA), atorgat pel diari Levante-EMV i per Bancaixa. Pere rep un premi de 6.000 euros i el trofeu acreditatiu.

Hui precisament publicava el diari Levante-EMV la informació. Titulava: PREMIOS TALENTO JOVEN. "La C. Valenciana condecora a una nueva generación de talento". Al subtítol: "Más de 800 personas asisten a la gala de la IV edición de los premios Talento Joven que organizan Bankia y Levante-EMV - El conseller Climent destaca la importancia de los galardones y la lucha del Consell contra «la fuga de cerebros" "

Quan parla l’article de Pere, diu: "Pere Vicalet, compositor, director, artista digital y catedrático de Tecnología Musical en el Conservatorio Superior de Música de Valencia Joaquín Rodrigo, recogió el premio Talento Joven en Cultura". Si voleu llegir tot l’article, PUNXEU ACÍ.

Cal recordar que a la gala, les paraules que va pronunciar el guardonat gater van ser d’agraïment als seus pares i el seu germà per recolzar-lo i acompanyar a totes les cites musicals.

Des del blog, donar-,li l’enhorabona a PERE (Pedro Vicente Caselles Mulet) que va superant-se i pujant graons en el seu currículum musical i d’artiste.

A la fotografia, Pere amb la resta de premiats. El gater és el segon per la dreta mirant-la.

FONT: Foto M.A. Montesinos (publicada en Levante-EMV).

0 comentarios