Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.120, la del dia 10/5-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.120, la del dia 10/5-

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ)

La foto antiga corresponent al divendres 10 de maig és de la col·lecció de Jaime Signes ("Monica") i torna a ser de futbol i dels equips que es formaven al caliu d'algun bar, com el "Bar Argentino" o "Bar Chaparro" i altres. Els trofeus sempre estaven pel mig. Dos equips formaven al camp de futbol. Havien format part del Gorgos o eren simples aficionats que es posaven la camiseta i a jugar i córrer. Intente dir-vos qui són tots, encara que no tots els puc conèixer. Vosaltres mateix, si voleu, podeu completar-los.

Plantats, d'esquerra a dreta: Antonio Font "Corder", Sereno, l'altre no el reconec, Paco Moncho, Miguel "l'argentino", Pepe Diego (fins ací van de roig), Jaume "la Pita", Serra el major, Orellana, Miguel, Santiago Sendra, l'altre no el conec, Morató, Ángel i Vicente. Els de darrere no els conec, ni el que està mig agatxat.

Agatxats, d'esquerra a dreta: Manolo Poveda, Paco Marsal, Antoniet, Vicent Font "Corder", Jaime Vives, Miguel Serra, Juan Arabí, Jaime "Monica" i Ripoll, el major.

 

1 comentario

Paco Moncho -

Crec recordar que era el partit Bar Argentino contra Chamburci. Van guanyar Argenitnos 1-0 amb gol de Paco Moncho i que va portar polémica, perque dien que li havia llevat el baló de les mans al porter. Crec que el tercer de dalt es Antonio Taulera. No se si al costa de Santiago Sendra está Lozano i el que està mig acaxat es un de la Pita