Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.300, la de hui, 7/11-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.300, la de hui, 7/11-

(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTO, PUNXANT ACÍ)

Mil tres-cents dies de fotografies antigues, bé amb imatges, bé amb documents, pròpies al principi, cedides en col·leccions després. A totes les persones que han anat deixant-me-les dia a dia, GRÀCIES I MÉS GRÀCIES. Hem descobert a través d'elles una part de la Gata antiga.

Des de demà intentaré -ara que es prodiguen les fotografies antigues- doblar-ne cada dia, és a dir que demà seran la 1.301-A i la 1.301-B. No perdre la numeració dels dies i sabrem que des de la 1.301 cal contar doble fins que torne a ser una.

Donades ja les explicatives pertinents, pose la fotografia 1.300 -la de hui dia 7 de novembre- de la col·lecció facilitada per David Feliu Salvá, de la família. Era una carrera important, tal vegada la Volta Ciclista a Espanya?, a Levante, que es deia abans?. Passaven esprintant els corredors per la carretera, mireu que no estava asfaltada. Estaven a l'altura del bar Feliu. Observeu el cartell a la paret del cantó d'entrada a l'Avinguda de la Pau. Els arbres de la plaça del cuartel asomen al fons a la dreta. Mireu com eren les motocicletes de la Volta.

0 comentarios