BON PAPER DELS GATERS A LA GRANADELLA TRAIL 2015, carrera a Xàbia

El paratge de la Granadella i la seua muntanya va ser ahir diumenge 8 de febrer un altre escenari natural per als amants de les carreres de muntanya i la mitja marató. Es va encetar, com a novetat, la prova per equips. Va ser el Granadella Trail 2015, que organitza el club de muntanya de Llebeig. El millor gater que va arribar a meta al lloc 25 de la general va ser JAVIER PONS AUSINA, del C.A. La Faixa, fent un temps de 1 hora, 57 minuts i 53 segons. Al lloc 33 entrava un altre gater JOSÉ MANUEL SIGNES CASELLES, del mateix equip, amb un temps de 2 hores, 1 minut i 13 segons. Ja al lloc 89 entrava JAUME SALVÁ TORRES, del G.E.G., amb un temps de 2 hores, 14 minuts i 33 segons.

A la classificació per equips trobem a PEP SIGNES FORNÉS, que va entrar al nové, de l'equip C. M. U.M.M.A., amb un temps de 1 hora, 46 minuts i 15 segons. La posició de l'equip va ser la tercera. Al lloc 14 de la classificació per equips, va entrar JUANMA CASTILLO CERVERA, del C.M. La Faixa, amb 1 hora, 49 minuts i 56 segons. El següent en entrar, també de La Faixa, va ser LLUÍS IBÁÑEZ MIRALLES amb el mateix temps. A continuació va entrar JAIRO SOLER SALVÁ, també de la Faixa, també amb el mateix temps. L'equip va ser cinqué.

A la classificació de caminants, al lloc 27 va entrar com a Independent, JAUME ARABÍ ARABÍ, amb un temps de 2 hores, 54 minuts i 58 segons.