Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL B.O.P. PUBLICA AHIR INFORMACIÓ DE GATA (Crèdit, Música i Eleccions)

El Butlletí Oficial d’Alacant d’ahir dia 11 d’octubre publica tres informacions relacionades amb Gata.

A la pàgina 39 de la primera part del BOP podem veure un EDICTE en el qual s’informa de l’exposició al públic per 15 dies de l’Expedient de Modificació de Crèdits nº 4/2011, que va ser aprovat inicialment per l’Ajuntament en Ple en la sessió del 27 de setembre de 2011.

A la pàgina 45 d’aquesta primera part hi ha un anunci de la Diputació Provincial, en relació a la convocatòria de la XVI Campanya de Música als Pobles, publicada al BOP nº 151 de data 9 d’agost de 2011. S’aprova la resolució i les quantitats a percebre per les societats musicals de la província. A la UNIÓ MUSICAL de Gata li corresponen 1.300 euros que ben bé seran aprofitats, sens dubte.

Finalment, a la segona part del BOP d’ahir s’informa de la JUNTA ELECTORAL DE ZONA DE DÉNIA. Es nomena el nou secretari de la Junta per a les pròximes eleccions generals del 20 de novembre i es publica la relació de locals oficials i llocs públics que es reserven per a la realització gratuïta d’actes de la campanya electoral.

El nou secretari és En José Luis Ramos Cejudo, secretari del Jutjat d’Instrucció nº tres i degà dels de Dénia. La Junta Electoral va ser formada el passat 7 d’octubre. La resta de components són: Na Lídia María Paloma Montaño, Magistrada-Jutgessa del Jutjat d’Instrucció nº 2 de Dénia; En Javier Alba Marín, Magistrat-Jutge del Jutjat de Primera Instància nº 5 de Dénia i Na María Luisa Fayos Bonell, Magistrada-Jutgessa del Jutjat de Primera Instància nº 5 de Dénia.

Pel que fa als locals i llocs de Gata seran utilitzables tots els dies i hores, prèvia petició, els següents: Plaça Nova (aforo 1.000 persones); Passeig d’Alacant (aforo 1.000 persones); Parc de l’Arraval (aforo 1.000 persones); Parc de la Font del Riu (aforo 1.000 persones); Saló d’Actes del Centre Social (aforo 250 persones); Pista coberta del CP Santíssim Crist (aforo 500 persones) i Pati entrada del CP Santíssim Crist (1.500 persones). L’espai per a propaganda, com sempre, serà la valla publicitària de la Plaça Nova, de 30 metres.

0 comentarios