Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

INAUGURACIÓ DEL NOU CAMP DE FUTBOL MUNICIPAL I LA PISCINA.

INAUGURACIÓ DEL NOU CAMP DE FUTBOL MUNICIPAL I LA PISCINA.

El camp de gespa artificial de "Les Costeres" i la piscina municipal l'han inaugurat el president de la Diputació Joaquín Ripoll i l'alcaldessa.

La pluja protagonista: l'acte s'ha traslladat al pavelló cobert municipal.

Presentació de tots els equips de l'Escola Base del futbol gater, els juvenils i el primer equip del Gorgos C.F.

Rebuda la torxa dels Mini-Jocs Olímpics de la Marina Alta

A la composició fotogràfica, quatre moments de la inauguració i presentació dels equips de l'Escola i del Gorgos.

El president de la Diputació Provincial d'Alacant, Joaquín Ripoll, acompanyat de l'alcaldessa Ana María Soler Oliver, han inaugurat aquest matí la nova piscina municipal i el nou camp de futbol de gespa artificial de Gata. 

Diputació ha invertit en les dues instal·lacions i accesos 871.500 euros. Malgrat les inclemencies del temps i la pluja, les autoritats locals i comarcals -alcaldes i regidors- s'han apropat a les instal·lacions. El rector En Santiago Bohigues les ha beneïdes i després s'han descobert sendes plaques commemoratives.

Les obres de remodelació, accesibilitat i nova piscina del recinte poliesportiu municipal de Les Costeres ha contat amb una aportació provincial de 377.000 euros, el 70 per cent del cost total i la resta l'ha posada l'Ajuntament. Les dues piscines descobertes i els vestuaris, així com els accesos als mateixos i l'aparcament abarquen una superfície de 288 metres quadrats.

Per la seua part, dins del Pla especial de camps de futbol de gespa artificial 2008-2009, la Diputació ha realitzat el de Gata amb un pressupost de 380 millons d'euros. La infrastructura que substitueix al vell camp Les Sorts, conta amb unes dimensions de 105x63 metres i està equipat amb porteries, banquetes i banderins.

Al mateix, però al Pavelló Cobert Municipal per la pluja que caia, es presentà l'Escola de Futbol Municipal, que dirigeix Juan Ivars "Micheta" i es rebé la torxa dels Mini-Jocs Olímpics en els quals competirà també Gata els dies 1, 2 i 3 d'abril.

S'han vivit moments molt emotius quan es recordà a tots els que desitjaren aquest camp, especialment de Juanjo Marín, que es desvivia pel futbol local de Gata. S'ha guardat a instàncies de l'alcaldessa un minut de silenci en el seu record.

Altre moment emotiu ha estat el de la representació de tots els jugadors que han vestit els colors del Gorgos C.F. o del Gata o del nom que tinguera en cada moment. Es trobaven presents part de l'equip al que li cridaven el "Pequeño Real Madrid", que foren campions de lliga a la temporada 1961-62.

FONT: Presidencia de Diputació. Ajuntament.

0 comentarios