Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL DIA DESPRÉS. ACTES PER AL CAP DE SETMANA I FINS DIMECRES 15 (5é aniversari del blog)

EL DIA DESPRÉS. ACTES PER AL CAP DE SETMANA I FINS DIMECRES 15 (5é aniversari del blog)

Hui, dia 11 d'abril és el dia després. Després del 5é aniversari. Com ja vaig publicar ahir fins diumenge recordarem aquest aniversari.

Ara vos recorde tots els actes del cap de setmana, segon de Pasqua, i fins el dimecres.

De hui dissabte dia 11 fins dimecres 15, podeu anar a veure dos exposicions. Per una part, continua oberta l'exposició sobre el primer centenari del tren (1915-2015); la podeu veure a l'estació del tren. Per altra part, l'exposició sobre els jardins de la finca l'Albarda, de la partida l'Albardanera de Pedreguer, la podeu veure a la sala d'exposicions del Centre Polivalent de Gata.

I demà...un acte ja tradicional, el VII DINAR POPULAR del segon diumenge de Pasqua. El berenaret de Pasqua, menjar típic gater; la música de les dolçaines i tabalets, la música popular dels grups convidats, tot això i més demà al pavelló cobert de les escoles. Si recordeu, ahir vos anunciava que s'ha traslladat l'acte de la Plaça Nova al pavelló, per si ploguera.

Dilluns i 13 serà la festa de SANT VICENT FERRER, encara mitja festa per alguns i altres treballant. El patró valencià del segle XV es recorda a les esglésies, al poble valencià, ja que ell predicava en valencià. Molts gaters i gateres celebraran la seua onomàstica.

Dimecres 15 serà la cloenda de l'exposició sobre el centenari del tren, organitzada per FGV i l'ajuntament de Gata. A l'únic poble que s'ha fet la mostra a una instal·lació ferroviària, l'estació. A les 20 hores, faré una xerrada al voltant del TREN A GATA. Vos convide a totes i tots.

0 comentarios