Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

VISITA DE LA CONSELLERA DE BENESTAR SOCIAL ( I )

VISITA DE LA CONSELLERA DE BENESTAR SOCIAL ( I )

Presentació del nou edifici polivalent juvenil

Els joves gaters comencaran la segona dècada del segle amb més qualitat de vida municipal. A l´agost o setembre de 2011 podran gaudir d´un nou edifici polivalent juvenil que hui mateix ha estat presentat al saló de plenaris de l´Ajuntament amb l´assistència de la Consellera de Benestar Social, Angèlica Such Ronda.

L´edifici pretén ser un gran punt d´encontre, amb versatilitat i amb el que es podran realitzar nombroses activitats. A la taula presidia la Consellera, junt amb l´alcaldessa Ana María Soler i el regidor de Joventut, Lluís Crespo.

Han assistits regidors i alcaldes de poblacions veïnes, així com els membres de la Corporació i representants d´associacions i col·lectius implicats en el projecte.

L´edifici, totalment finançat per la Conselleria de Benestar Social puja a 1.256.342 euros i estarà acabat en dotze o tretze mesos. El fa l´empresa Coinger, empresa constructora. S´enquadra dins del Pla especial de recolzament a la inversió productiva, "Plan Confianza".
L´edifici està pensat, digué Such, per albergar moltes coses en funció de la demanda, del que consideren els jovens. Recalcà Such que "els joves són el present i són el nostre futur i aquest edifici pot ser també un centre d´encontre intergeneracional".
Tindrà semisotan, planta baixa i tres altures. Recollirà les iniciatives, events, suggerimients i encontres dels joves i associacions de Gata. A la planta baixa destaca una ludoteca com a zona infantil i aules per a les noves tecnologies, així com un aula de jocs dinàmics. A la primera planta, i sempre sense perdre-li la cara al centre escolar al que mirarà l´edifici, destaquen sales polivalents, amb una gran sala audiovisual. A la segona planta hi haurà tallers i una sala polivalent que servirà d´aulari. A la tercera planta, es podran ubicar sales per a danses i per a estudis. A la planta semisotan està previst s´ubique tot el material de la cavalcada dels Reis, que fins ara estava a l´edifici antic que a aquest lloc hi havia.

Fotografia: La consellera al mig, junt amb l´alcaldessa i el regidor.

 

0 comentarios