Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELECCIONS 2011, 22 de maig: COM VEUEN LES LLISTES DE GATA ( III )

Resten 27 dies per a votar

Dia 20, dimecres sant, es publicava al BOP i a aquest blog les llistes a candidatures de Gata. En les dos jornades anteriors parlava de les persones que composen les candidatures del PP i del PSOE. Continua valent la qüestió que llançava. Com veuen vostés les llistes de Gata?. Farien vostés un pronòstic seriós dels regidors de cada candidatura?. Obria despúsahir la finestra dels comentaris per a que es diguera -amb número- els regidors que es creu treurà cada partit presentat a Gata. Cal recordar, una vegada més, que si hi ha alguna resposta absurda i fora de context, serà anul·lada automàticament.

S’inicia el compte enrerre des del blog del CRONISTA DE GATA. Fins el 20 de maig resten 27 dies. La jornada de reflexió serà el 21 de maig. Tenim entre mans, més bé entre tecles un sondeig de vot entre els gaters.

Hui vegem la tercera de les quatre llistes:

Tal com estan publicades al BOP, hui li toca al Bloc-Verds: Coalició Municipal Compromís.

Torna a ser candidat a l’alcaldia -i és la tercera legislatura- Maties Monfort Monfort. La número 2 també torna a repetir: Magda Mengual Morata (ara és regidora). És nou en política local el número 3 Joan Vicent Vallés Roselló, cap de Protecció Civil de la comarca i local. També  és nou i jove el número 4, Jaume Boronat Monfort (son pare va ser regidor). La número 5 l’ocupa una altra jove candidata Roser Soler Signes. L’exregidor Joan de Déu Fornés Pérez ocupa el lloc 6. És el número 7 un altre nou en política José Antonio Montaño Burguillo. La número 8 és l’actual regidora tercera del Bloc Josefa María Pedro Caselles.

Tanca la llista, al número 13, l’exregidor Jaume Leyda Arabí.

En resum, el BLOC presenta dos cares conegudes -1 i 2- i la resta fins el cinqué també joves i nous en política

(Demà els parlaré de l’últim partit que es presenta a Gata, Coalició Valenciana).

RECORDEN QUE PODEN SEGUIR COMENTANT I FENT ELS PRONÒSTICS A LA CORPORACIÓ LOCAL.

0 comentarios