Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FESTES DE SANT MIQUEL A GATA: ATRACCIONS, CAMINATA, SARDINADA, TEATRE,...

FESTES DE SANT MIQUEL A GATA: ATRACCIONS, CAMINATA, SARDINADA, TEATRE,...

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ)

Esta nit, Sopar popular i orquestra; demà festa gran

La composició fotogràfica ens mostra les diverses activitats que s’han fet aquest matí i inclús aquesta vesprada-nit, incloses totes elles dins del programa de festes 2013 en honor a Sant Miquel. Podeu veure les atraccions per als més menuts que s’han muntat a la Plaça de l’Església. Centenars de xiquets han gaudit d’elles. També podeu veure imatges de la I Caminata Popular pel terme que s’ha fet, cap al paratge de la Font de la Mata. Podeu veure la sardinada que s’ha preparat amb servessa a go-gó a la nomenada Plaça del Vicari i, finalment, podeu veure una de les escenes de teatre del grup "Tot rist" que han actuat aquesta vesprada. Tot això, organitzat per la Comissió de Festes 2013 i al regidoria de Festes.

Com ja he posat en una entrada anterior, la jornada es completa amb un sopar popular que organitza la pròxima Comissió de Festes 2014. Hi haurà orquestra.

Demà és la festa de Sant Miquel Arcàngel, patró titular de l’església parroquial. Des de fa 440 anys el poble de Gata honra a l’arcàngel com a cap d’altar de la seua parròquia.

FONT: Fotos facebook Comissió de Festes i Pablo Mulet; fotos personals.

0 comentarios