Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MISTERI DELS REIS: Palau d'Herodes ( I )

MISTERI DELS REIS: Palau d'Herodes ( I )

(PODEU FER LA COMPOSICIÓ EN GRAN, PUNXANT ACÍ)

El Misteri dels Reis a Gata ha complit totes les espectatives i ha tingut un gran aliat, el bon temps. Com sempre, s’han succeït les anècdotes que han enriquit més tot l’espectacle.

A les 18.55, aproximadament, començava tot, degut a un problema amb un cavall a l’hora de la desfilada de Ses Majestats. La veu en off posava a la gent en disposició, parlaven escrivà i cortesà, les ballarines s’apropaven a l’escenari. Després del ball, feia la seua aparició el rei Herodes, que malgrat a portar pocs anys en el seu paper va perfilant-lo cada vegada millor. Angelets, veïns del poblat. Venia el missatger, demanava audiència i arribaven Ses Majestats. Els cavalls es mostraven nerviosos. Feia molt bona temperatura. No es patia fred, al contrari, quasi calor.

Poc estaven els reis amb Herodes, la conversa i cap a Betlem. Al final, la sibil·la Anea posava la nota espectacular, malgrat a que el micròfon fallava quasi al final, quan pujava la seua intervenció.

Però com valen més les imatges que les paraules us deixe amb algunes fotografies, que demostren el que estic dien ja fa dies: GATA TÉ LA MILLOR ESCENIFICACIÓ I DE LLARG DEL REIS, DE TOTA LA COMARCA DE LA MARINA ALTA.

 

0 comentarios