Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

VORA 2.000 PERSONES ASSISTIXEN A LA VOLTA A PEU A GATA ( I )

VORA 2.000 PERSONES ASSISTIXEN A LA VOLTA A PEU A GATA ( I )

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ)

Guanya la prova JUANRA POUS, atleta d’Oliva, amb 32 minuts i 44 segons. Demà, les classificacions dels guanyadors i primers gaters de totes les categories

Entre participantes de la prova reina (un total de 1.500), corredors menuts, acompanyants i espectadors del poble, la Volta a Peu a Gata ha tingut un èxit impressionant aquest matí a Gata. Vora 2.000 persones han estat al poble aquest matí, han participat de la gran festa de l’atletisme, que ha preparat el Club Atletisme Gata i l’Ajuntament, amb col·laboració de Protecció Civil, Policia Local, comissió de festes 2014 i altres empreses.

Tot un riu de gent, imatges per a tots els gusts i, sobre tot, un matí excel·lent per a la pràctica de l’esport, l’atletisme. Vinguts de tots els llocs de la Comunitat Valenciana, ha tornat després d’estar un any parada, "la clàssica de Gata de Gorgos", com diuen els forasters. Segona prova del Circuit a Peu Marina Alta, s’han corregut 10 kilòmetres per als majors i el guanyador l’ha feta en 32 minuts i 44 segons.

Després de la prova reina, han corregut els més menuts: els cadets masculí i femení han fet 2 kilòmetres, a partir de les 12 del migdia. Els infantils masculí i femení, 1.500 metres, a continuació; els alevins masculí i femení, 1.200 metres i els benjamí masculí i femení, 800 m.

Ja fora del Circuit, també han corregut: els pre-Benjamí masculí i femení (Anys 2006 i 2007), amb 400 metres i els barrufets masculí i femení (Anys 2008 i 2009), 100 metres.

Al llarg de les pròximes entrades, vos pose composicions amb algunes fotografies de la prova reina i dels xicons. Tot una festa de l’atletisme a Gata.

0 comentarios