IMPORTANTS VICTÒRIES A DOMICILI DEL GORGOS JUVENIL (2-3) I EL MAJOR (1-2)

Matí de profit el del GORGOS C.F. A La Vila el GORGOS JUVENIL ha guanyat per 2 a 3 al Villajoyosa B. El gol de Emilio al límit del temps ha significat els tres punts. Començava marcant Guirado el 1-0 (minut 21). Empatava per al Gorgos Gustau (1-1) al minut 73. José Miñana desfeia la igualtat i conseguia el 1-2 al minut 77. Empatava al 85 Sergio i al 90 el definitiu 2-3 el marcava Emilio.

Amb aquest resultat punya llocs a la taula de classificació i el juvenil és nové amb sis punts. De 4 partits jugats, 2 guanyats i 2 perduts. 10 gols a favor i 8 en contra.

Per la seua part, el GORGOS major ha guanyat al Conde per 1 a 2. Marcava el 0-1 Jaume Devesa al minut 25; empatava Gabriel per al Conde al 49. Desfeia l'empat i aconseguia la victòria el gol de Eloy, 1-2, al minut 62.

També pujant de lloc, el GORGOS gran és seté del grup XII de la Segona Regional. Dels 4 partits jugats, 2 guanyats i 2 perduts. 8 gols a favor i 6 en contra.

FONT: FFCV.