Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA EN FESTES: DIA 5, VESPRA: dia del major, ofrena, concert de revetla...

GATA EN FESTES: DIA 5, VESPRA: dia del major, ofrena, concert de revetla...

Arribem quasi al final de festes. Hui és el dia de la vespra i ja ho diu el refranyer popular: QUI NO FA LA VESPRA, NO FA LA FESTA.

Sempre es dedica hui als majors del poble. Al tardet, ofrena de flors i aliments al Santíssim Crist del Calvari. Per la nit, concert de revetla i després cordà.

Ací teniu la programació completa:

DIA 5 D'AGOST, DIMECRES: Dia del major i de l’ofrena

12:30h. Solemne Missa en acció de gràcies per als majors del nostre poble.

13:30h. La Comissió oferirà un vi d’honor per als majors del poble al Centre Social. Hi haurà ball per tal que els nostres majorspuguen gaudir una bona estona del seu dia.

17:30h. Gran partida de pilota al trinquet “Xiquet de Gata”.

20:00h. Concentració a la Plaça Nova de quintos majors i infantils, penyes, associacions i tots aquells que desitgen participar enl’OFRENA AL SANTÍSSIM CRIST DEL CALVARI, acompanyats per la Colla de dolçainers i tabaleters El Montgó.

00:00h. Concert de la REVETLLA. La nostra Banda Unió Musical de Gata ens oferirà un any més un espectacular concert a la Plaçade l’Església.

En finalitzar es dispararà la CORDÀ a càrrec de la PIROTÈCNIA RICARDO CABALLER a l’antic camp de futbol. AL RECINTE SOLSTINDRAN ACCÉS TOTES AQUELLES PERSONES QUE TINGUEN EL CARNET (CRE).

A la imatge, un moment del concert de revetla de l'any passat.

0 comentarios