Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA VOLTA CICLISTA A ESPANYA...PROP DE GATA ( I ): pas per Xàbia.

LA VOLTA CICLISTA A ESPANYA...PROP DE GATA ( I ): pas per Xàbia.

A sis kilòmetres de Gata ha passat la "serpent multicolor" que formen tots els ciclistes que participen en la 75 edició de la Volta Ciclista a Espanya. Molts gaters s´han acostat a la rotonda d´encreuament de la carretera que entra a Xàbia i la que va cap al Poble Nou de Benitatxell. Al voltant de la 1 del migdia els corredors passaven per aquest punt. L´etapa de hui, la 9 de la Volta, s´havia iniciat a Calp, ja dins la Marina Alta, i conclou a Alcoi. Ha passat pels municipis costaners de la comarca, com Benissa, Teulada, Poble Nou de Benitatxell, Xàbia i Dénia, per a endinsar-se cap a dins la muntanya..

A la fotografia, el moment que els corredors arriben a la rotonda d´entrada a Xàbia, venint de Poble Nou de Benitatxell.

L´etapa de hui és de 187,7 kilòmetres, prou dura i de mitja muntanya. A la nostra comarca han passat els alts del Montgó i del Coll de Rates. L´arribada està prevista a Alcoi i a hores d´ara, les 17.15 s´acaba de passar pel port de Torremanssanes de segona categoria, coronant-lo primer Gonzalo Rabunal Río, seguit de Óscar Pujol i David Moncoutie, escapats junt amb altres sis. El líder actual, a falta d´acabar aquesta jornada és Igor Antón Hernández, de l´equip Euskaltel-Euskadi.

 

0 comentarios