Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -579-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -579-

(PODEU FER LA FOTO GRAN, PUNXANT ACÍ)

Per fi tinc a l’abast per a tots vosaltres/vostés algunes fotografies que em facilita una visitant asídua del blog, Sílvia Leyda, al qual li ho agraïsc sincerament.

Les tres són de temàtica reial, ja que les tres fan referència a la festa dels Reis Mags, que Gata organitza cada any tan magistralment. Aniré posant-les dia a dia.

Com cada vegada resta menys per a la nit màgica del 5 al 6 de gener de 2012, la foto ens mostra aquells reis de principis dels anys 60 del segle XX. Una magnífica fotografia per al record de la festa. Entre els portadors, que vestien capes com les de militars, podem vore a Sebastià, amb el rei negre, i a Lluís "de Corna" amb el rei Gaspar. La resta no els puc distinguir bé. Si algun usuari del blog o visitant els reconeix, podeu posar un comentari i completarem als sis.

El lloc també no estic ben segur, encara que crec que és la Plaça d’Espanya, perquè els nombres de policia de les cases van correlatius. O bé podria ser la Plaça Nova. Per darrere dels reis arrimat a la vorera del carrer, l’home més major que apareix és el pare de Sebastià, un dels portadors. Es tracta del Tio Blai, que ferrava animals a la carretera de Xàbia.

1 comentario

Silvia Leyda -

La fotografia me la va deixar Lluis de Corna per a l'arxiu una vegada que necessitavem fotos de reis antics. Em va comentar que era a la Plaça d'Espanya.