Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COM ES VA FER...?. Cementeri municipal: s'ultimen les obres.

COM ES VA FER...?. Cementeri municipal: s'ultimen les obres.

Des del 13 de febrer que no teníem al blog la sèrie. Ara torna seguint la vida diària de Gata. Tenia que acabar-se el mes d’abril de 2011, segons resa el cartell de fora. El cementeri municipal està quasi a punt. Ja està acabant-se i sols restarà pintar-se de blanc per dins i acabar el pis de la part de baix, el cementeri més antic.

Cal ressenyar que "les pedres" com diu molta gent han estat posades al llarg del cementeri nou formant com una delimitació al costat dels xiprers jovenets plantats nous. Està bé i molta gent diu "fa bonic". Sabeu que les pedres procedixen del riu, de prop de la depuradora i van ser portades allí per què -segons es diu- són part del pont romà existent a la zona. Està clar?. Si és així perquè no intenten muntar-se, recomposar-se i es posen a algun parc, ja que Gata en té tres, i no al cementeri...Però crec que valdrà més el transport i per això ahí estan mentrestant.

Us pose quatre fotografies al muntatge fotogràfic per a veure com van les obres del cementeri a la seua recta final).  

1 comentario

Anónimo -

El pont no es monta simplement perqué no està complet. I el seu emplaçament final tampoc es cert. Este deuria ser un bloc enunciatiu, informatiu i sense marge per a la subjectivitat del escriptor.