Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELECCIONS 2011, 22 de maig: COM VEUEN LES LLISTES DE GATA ? ( II )

Ja saben que el dia 20 publicava el BOP i jo també ho feia al blog del Cronista, les llistes a candidatures de Gata. Ahir parlava de les persones que composen la candidatura del PP. Continua valent la qüestió que llançava que, de moment, ja té dos respostes. Com veuen vostés les llistes de Gata?. Farien vostés un pronòstic seriós dels regidors de cada candidatura?. Obria ahir la finestra dels comentaris per a que es diguera -amb número- els regidors que es creu treurà cada partit presentat a Gata. Cal recordar, una vegada més, que si hi ha alguna resposta absurda i fora de context, serà anul·lada automàticament.

Així des del blog del CRONISTA DE GATA podré fer des d’ahir 20 al 20 de maig, just un mes, per allò del dia de reflexió -21 de maig- un sondeig de vot entre els gaters.

Hui vegem la segona de les quatre llistes:

Tal com estan publicades al BOP, hui li toca al Partit Socialista Obrer Espanyol (PSOE):

El que sigué alcalde en la transició, en una llegislatura al complet i en l’altra fins la moció de censura (1991-1997), Vicent Font Lleida,  i que després va ser diputat a la Diputació Provincial pel PSOE, torna a liderar el grup i és candidat a l’alcaldia de Gata, després de quatre anys sense estar a la Corporació. El número 2 és Vicente Gabriel Pineda Costa, advocat i nou a la llista. La número 3 és la jove Francisca María (Paca Mari) Andrada Mulet, nova. També ho és la número 4 i de la zona Gata Residencial  Angela Jade Dickinson. La número 5 l’ocupa una jove candidata ja presentada al 2007 al lloc onzé, Josefa María Mulet i Pedro. Son també nous els números 6 i 7, Yolanda Doménech Colón i Rafael José Plaza Caselles. Els números 8 i 9 l’ocupen els actuals regidors del grup Linda Patricia Redford i Antonio José Signes Costa.

Al número 11 de la llista va Ana Salvá Mulet, que ja va ser regidora en una anterior legislatura.

En resum, el PSOE presenta una cara coneguda -l’1- i la resta també nous, en els primers llocs fins el 7.

(Demà els parlaré d’un altre partit, el Bloc, que es presenta com a Bloc-Verds: Coalició Municipal Compromís).

RECORDEN QUE PODEN SEGUIR COMENTANT I FENT ELS PRONÒSTICS A LA CORPORACIÓ LOCAL.

5 comentarios

CRONISTA DE GATA -

A "anòmim". Efectivament tens raó. Gata som tots i en altres llistes també n'hi ha de Gata Residencial. Però així m'ho van dir, tal vegada per diferenciar o per identificar. Quan ixquen les cares i fotos podrem posar el perfil de cadascú.
GRÀCIES PER VOTAR al sondeig. Eres el sisé i la "cosa" va avant.

Anònim -

Cronista en esta llista dius que Angela Jade viu a Gata Residencial, a les altres llistes també hi ha gent d'allí no? Gata som tots, els d'allí, els d'aci i els de les casetes. Jo pense que PP 6, PSOE 4 BLOC 3.

des de luny -

M'afegeix a la petició de pepa. Pero amb una altra sugerència: si podria ser posible publicar les fotos dels candidats (supose que l'apodo estarà mal vist)perque pels cognoms, entre que hi ha cognoms forasters, i els nostres estan tan repetits, no els identifiquem.
La questió es donar-te feina, je je. Gracies pel que fas i anim.

CRONISTA DE GATA -

Hola, Pepa:
Si podria ser d'interés el que proposes. Ja tinc en marxa una sèrie per a la Història Local que són totes les eleccions democràtiques: 1979-2011. Quan acabe (resten 2003 i 2007) puc rebuscar als arxius i posar totes les candidatures d'altres anys, si no tots quasi tots. Hi tinc en compte.

Pepa -

hola, jo en principi no tinc res que opinar, pero volia preguntar si podies posar les llistes completes d'altres anys o almenys de les primeres eleccions democratiques de gata, com a un homenatge, pero creus que es massa faena o no té molt de interés no passa res. Gracies de totes maneres