Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA HUI DE GATA: Exposició i feina.

LA PREMSA PARLA HUI DE GATA: Exposició i feina.

Exposició a Xàbia i final dels contractes de peons

Dos notícies juntes a la secció de La Marina de LAS PROVINCIAS es poden veure hui al diari en paper o consultar al digital.
A la pàgina 14 (en paper) a la dreta ix la notícia de "LA ESCOLA PLÀSTICA A. VIVES DE GATA EXPONE EN LA CASA DEL CABLE". És una mostra col·lectiva de l’alumnat d’aquest curs comarcal que s’impartix a Gata. Estarà exposada fins el 25 de setembre. Al peu de foto posa: "Los alcaldes de Xabia y Gata, José Chulvi y Ana María Soler con los alumnos de l’Escola A Vives.

* Al respecte del nom de l’Escola sempre he considerat que no se li fa justícia amb el nom de l’artista que porta el nom, perquè ell era i li deien ANTONI VIVES i sempre es posa "A. Vives". ¿ Per què no se li posa el nom complet...?

Pel que fa a l’altra notícia que jo ja us vaig posar fa dos dies, diu que: "FINALIZAN LOS CONTRATOS DE LOS PEONES". Podeu veure-la a la dreta, la mateixa foto que jo vaig posar dels contractadas del PAMER a una pinada del terme , junt amb la regidora Dora Caselles i l’alcaldessa Ana María Soler i el treballador de Serveis Municipals, Sebastià.

Us pose els enllaços de les dues notícies, per si voleu accedir a ambdues:

http://www.lasprovincias.es/v/20110907/marina/escola-plastica-vives-gata-20110907.html.

http://www.lasprovincias.es/v/20110907/marina/finalizan-contratos-peones-20110907.html

A la fotografia publicada en LAS PROVINCIAS podeu veure al grup de l’Escola Plàstica a la inauguració de Xàbia, junt amb l'alcalde i l'alcaldessa, el mestre Ginestar i el regidor de Cultura de Gata.

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

A "gater" sobre qui era Antoni Vives. Era un pintor que va morir molt jove. Amic de Josep Ginestar, entre els dos van començar l'Escola de Plàstica. Ell va morir. Vivia al carrer Moreres. Algun dia et pose més de la seua vida.

Gater -

Sempre he tingut la curiositat del nom... qui era Antoni Vives?