Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ALVAN, EL JOVE PELOTARI AL CENTRE DE TECNIFICACIÓ.

ALVAN, EL JOVE PELOTARI AL CENTRE DE TECNIFICACIÓ.

Ja l’altre dia us anunciava l’acte. Dissabte passat dia 26 de març va tindre lloc la presentació del Programa de la Conselleria de Governació, anomenat Cespiva (Centre d’Especialització de Pilota Valenciana). L’acte va estar presidit pel Conseller de Governació, En Serafín Castellano, i van assistir els 20 alumnes becats així com els pilotaris Àlvaro, coordinador del programa, Grau, tècnic d’escala i corda, Moro, tècnic de raspall i Fageca, preparador físic.

Entre els becats i com ja vaig avançar està el jove gater ALVAN SALVÁ ESTRUGO
Ja ha començat a rodar el programa que tracta l’especialització dels xicons en les modalitats reines, escala i corda i raspall, amb un total de 20 alumnes d’entre 13 i 17 anys. Entre ells Alvan, tot un campió per a nosaltres els gaters.

Pel que fa a la competició, que ell continua lluitant, dir-vos que l’equip de Benidorm on Alvan està junt amb Rodrigo de Benidorm i david de Sant Vicent del Raspeig, va perdre se la juga demà divendres dia 1 d’abril buscant una plaça a la final de la VIII Lliga Caixa Popular de pilota a llargues. A la segona jornada Benidorm va caure 45 a 60 davant Alcasser que ja té assegurat un lloc a la final.

Demà al històric i mític trinquet de Pelayo a les 18 hores ALVAN i els seus dos companys, per l’equip de Benidorm, jugaran contra Xilxes (Pablo, Héctor i Carlos). Xilxes té 4 punts i Benidorm 2. Tot dependrà d’aquesta tercera jornada. Ho té difícil l’equip d’Alvan, Benidorm, però hi ha que intentar-ho.

Abans a les 17 hores jugaran Pedreguer i Alcàsser.

La classificació de la lligeta de semifinals està així: 1er Alcàsser, 5 punts; 2n Xilxes, 4 punts; 3r Benidorm, amb dos punts, i 4rt Pedreguer amb 1 punt.

A la fotografia, els 20 xicons, els mestres pelotaris i el Conseller de Governació Serafín Castellanos (al centre). ALVAN és el segon dels agatxats al mig començant per l'esquerra. El podeu veure en un requadre dalt de la foto a la dreta.

FONT: Text i foto. Federació de Pilota Valenciana. http://fedpival.es.

0 comentarios