Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) - hui 1 . 0 0 0, una xifra especial -

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) - hui 1 . 0 0 0, una xifra especial -

La fotografia 1.000 del dia a dia arriba hui, 9 de gener de 2013, al blog del CRONISTA DE GATA. Un grup de dones van fer reunió o festa amb el rector Don José Tomás Sala. Ell va estar a Gata de 1994 a 1997, per tant seria un d’eixos anys. De totes les dones i l’home que estan al grup sols estan entre nosaltres tres dones i el rector, que hui està a la parròquia de Benissa.

Si recordeu, apareixen Angelita "la liga" i l’home Pepe. Mònica i Teresa. Angelita, la dona del barber de Canyetes. María "de Carmela" i altres. De les dos joves, una és María Cots. la foto pertany a la nova col·lecció de Jaime Signes Soler, al que torne a agrair-li la cesió de les fotos per a la seua publicació al blog.

L'amic Antonio Monfort, per mig del facebook, ens aclarix més dades sobre la foto en qüestió i descobrix l'any de la mateixa, 1995. Ell diu: "Quant m'en alegre de veure esta foto de tantes persones que ja no estan entre nosaltres, que amb la foto les portes a la memòria. Crec recordar l'ocasió. És a la caseta de Angelita "la Liga". Van fer coques i em van convidar a dinar. M'he quedat sorprés de vore al rector tan jovenet. Això va ser fa divuit anys."

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

A BTO, gràcies per les teues paraules tan sentides. Sempre he treballat, treballe i treballaré pel poble, el nostre poble GATA.

BTO -

L'horabona per tot este temps de gran treball. Ningú pot valorar més que tu la feina que has desenvolupat fins arribar ací. En unes circumstàncies on tot el mon posa sempre l'interés per davant, vas i apareixes tu i ens dones tota una lliçò per fer-nos entendre que treballar pel poble és possible sense esperar res material a canvi. Que els polítics prenguen consciència d'aquestes paraules i del teu treball, encara que resulta utòpic tan sols pensar-ho. FELICITATS, CRONISTA.