Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ ART AL VENT (X) - Iª PART -

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ ART AL VENT (X) - Iª PART -

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ)

Ahir per la vesprada, a les 19.20 hores al saló de sesssions del consistori municipal de Gata de Gorgos va tindre lloc els parlaments d’inauguració de l’exposició a l’aire lliure tèxtil més important del món, com es diu, ART AL VENT, que arriba enguany a la X edició.

Primer va intervindre el regidor de Cultura, Joan Pedrós, que va presentar al públic l’obra i les possibilitats culturals, de comerç i turístiques que hi haurà paral·leles a la mostra. El director de l’escola de plàstica Josep Pedrós i màxim organitzador de l’exposició va deixar ben clar la generositat que tenen els artistes, la Diputació provincial que ha confeccionat el catàleg de les obres, l’Ajuntament, la gent que ajuda al muntatge, inclús els propietaris de les cases on es penjen els balcons. Va fer constar que Gata havia tingut deu anys d’experiència i havia crescut, estan en 25 païssos participants i 130 obres seleccionades.

Per la seua part, l’acaldessa Ana María Soler va donar les gràcies a tots per l’assistència a la inauguració, per portar les obres a l’exposició i per conèixer Gata, un poble que obri les portes a l’art contemporani a través de Art al Vent.

Finalment, el diputat de Cultura Joan Baptista Roselló, va tonar a insistir que com a diputat estava orgullós de la mostra, del poble i de l’organització. S’havia apostat per cuidar l’exposició i va felicitar a Gata i a tots artistes i ajuntament pels deu anys i per la mostra.

Després, acompanyades les autoritats de pobles veïnes, com els alcaldes de Llíber i Beniarbeig, la corporació municipal, les regines major i infantil i les seus dames d'honor, veïnat i artistes, per la Colla de Dolçaines i Tabaleters "Montgó" de Gata, es va recorrer el carrer La Bassa fins la Plaça d’Espanya contemplant les obres exposades, es va baixar i es van veure les obres del carrer Duquessa d’Almodóvar i la Plaça de l’Església.

A la composició d’esta entrada i a la següent, moments de la inauguració.

0 comentarios