Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SEGUIXEN ELS BONS RESULTATS DELS GATERS A LES CARRERES: Hui, a El Verger (solidària contra el càncer)

SEGUIXEN ELS BONS RESULTATS DELS GATERS A LES CARRERES: Hui, a El Verger (solidària contra el càncer)

Hui s'ha disputat a El Verger la I carrera solidària per la lluita contra el càncer. Ha sigut tot un èxit de participació, més de mil participants i s'han recaptat més de 4.000 euros, per a una causa justa. La inscripció era de 5 euros i el recorregut tot pla de 6,4 kilòmetres. El guanyador absolut ha tornat a ser Said Day Day (C.A. Dianium) amb un temps de 21 minuts i 31 segons. El sisé de la general ha sigut Vicente Llopis Cheli (C.A. Franc Beneyto R.Dénia) amb un temps de 23 minuts i 42 segons. Al lloc 24 ha quedat Francesc Ferrer Mulet (C.A. Gata), amb un temps de 25 minuts i 25 segons.

Al lloc 32 ha sigut per a Francisco Pedro Mestre (C.A. Gata). La també gatera Christina Mallet (C.A. Dianium) ha quedat tercera absoluta i segona sénior al lloc 57 amb un temps de 28 minuts i 16 segons. Molly Woods, que ara corre pel C.A. Benissa, ha fet tercera sénior al lloc 69, amb 28 munts i 53 segons.

A la foto que m'envia Christina Mallet, estan ella, Molly i Said al pòdium, acabada la prova i amb el diploma rebut.

6 comentarios

Anomim infiltrat -

Si jo fora del C.A. Gata i en compte de animar-me i donarme anims, cossa que no fan, tambe el deixaria... Ara en una Presidenta aixina no es de extranyar. Un o una president esta pera donar suport i crear un grup, en valors ven definits on el companyrisme es fundamental. I on la tasca i els exits del club, es deuem de valorar i fer que et sentes orgullos de estar en ell, sino de que val representar-lo?? Ahi ho deixe, bonicos!! Ahhhh i aixo es, en anim de ser constructiu/va i amb carinyo.

Pala -

Jo vasc anar a eixa carrera i havia mes gent de gata de altres clubs que del mateix C.C Gata.De fet a la Faixa ja mes gent de Gata que al club local, Anonim cada cual está apuntat an troba millor.

CRONISTA DE GATA -

Als dos anònims. Està clar la vostra proposta, caldria fer-li-la a ells mateixa, a vore que diuen.

Anónimo -

Correcte, molt contents estem de que gent del poble tinga eixe nivell, pero crec que estariem més contens si ho feren representant el nostre club.

CRONISTA DE GATA -

A "Anónimo":
Són gaters. El tema de córrer al C.A. Gata o no ja és una altra temàtica.

Anónimo -

Gaters, pero no corren pel nostre club...